Zeer tevreden, perfecte maat, voor een moeilijk luchaam

Ik ben zeer tevreden. Vanwege lengte en taille een lastige maat. Maar was in een keer goed. Perfect gedaan zo.

Prima service en kwaliteit

Bestelling vlot en correct bezorgd.

perfect

perfect

Goede kwaliteit

Tot nu toe hele goede ervaring met mijn bestellingen. Zie hele mooie zomerjassen, allen voor een prijs van meer dan €500 vind ik buiten alle proporties

• Kwaliteit

Van bestelling tot levering verliep alles 100% naar wens.

Helemaal top!

Snel geleverd, nette goede verpakking, ook beschrijving retourprocedure zit erbij incl. retourticker, je hoeft niets zelf te printen. Zeer tevreden!

geweldig

alles goed gegaan, geen klachten

• Kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en gemakkelijk retour

De bestelde broek werd snel geleverd en zat prachtig verpakt in een mooie stevige doos die makkelijk te openen is. De retour procedure is heel simpel gemaakt en gratis. Zeer klantvriendelijk allemaal. Dit bedrijf begrijpt het.

• Kwaliteit

Goed, snel en betrouwbaar!

Uitstekende Website

• Kwaliteit

Moest helaas product retourneren ivm te kleine maat, snelle verwerking en snel retour van bedrag

Goed en snel

• Kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt.

Mooie kleding, snel geleverd en netjes verpakt.

Ruim aanbod aan kwaliteitsproducten

Overzichtelijke site met ruim aanbod van kwaliteitsproducten, ook in lengtematen. Snelle levering en goede retourservice.

• Kwaliteit

Ik ben erg blij met Schulte als kleding-leverancier en de service!

snelle levering.

duidelijke website. bestelde zeer netjes verpak.

snel en correct

Bestelling liep soepel, website heel toegankelijk, erg ruim assortiment. Uitvoering was snel en netjes .

uitstekend

zie boven

• Kwaliteit

Helemaal niets op aan te merken.

Groot assortiment van goede kwaliteit. Snelle bezorging. Probleemloos (en kosteloos) retourneren.

• Kwaliteit

Perfecte levering, dito product, in representatieve verpakking

zie hierboven

Uitmuntend

De bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd.

• Kwaliteit

alles wat je van een klasse bedrijf mag verwachten

duidelijke site correcte en zeer snelle levering in keurige en veilige verpakking

• Kwaliteit

Grote keuze, maar niet alles voorradig en dat vertraagd de gehele levering.

Overzichtelijke website, grote keuze en goede zoekfunctie. Het is ook makkelijk om te bestellen. De producten voldoen aan de verwachting. Wat ik iets minder makkelijk in te schatten vind, is de omschrijving bij de broeken. Bijvoorbeeld waarin verschilt de pasvorm van Meyer broek Roma van Meyer broek Bonn? Of waarin verschilt M.E.N.S. van Gardeur. Verschil is er. Na bestelling van verschillende zaken, bijvoorbeeld twee broeken of twee broeken en trui, blijkt tweemaal 1 artikel niet voorradig. En tweemaal vertraagd dan de gehele bestelling.

• Kwaliteit

Vlotte en correcte afwikkeling van mijn bestelling

Goede ervaringen

• Kwaliteit

Prachtige zaak, jammer dat wij zover er vandaan wonen, dus vandaar via de webshop besteld. Uitstekende service

Snel accuraat

Snelle en accurate levering. Mooie kwaliteit

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG