Snelle en accurate levering. Mooie kwaliteit
Niet alleen het product was goed maar zelfs de verpakking was zeer doordacht. De levering was zoals beloofd op tijd. Geen aanmerkingen verder.
Wat ik heb besteld heb ik snel gekregen.
Ik heb al eerder bij Schulte besteld, een prima website, snelle levering.
Netjes verpakt kan niet beter.
Voor een bedrijf om in deze tijd blijvend service en kwaliteit te kunnen bieden is er alleen maar hulde. Ook de diverse acties geven de consument mogelijkheden.
geweldige keuze in afwijkende maten, niet beperkt tot een merk of een product maar in alles omschrijvingen pasvorm kloppen ook behoorlijk levering gaat altijd snel en foutloos
Alweer kwam mijn bestelling in een keurige doos, het oog wil ook wat. De bestelling werd vlot bezorgd en in prima staat. Alle lof!
Super shop, gewoon goed zoals het hoort heeft alles wat een man nodig heeft, ik blijf vaste klant.
Een inzichtelijke Website die mij zeer goed bevalt
Goede ervaring
goede wijn behoeft geen krans
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
Alleen al om de verpakking zou je bij Schulte mode bestellen, het ziet er zeer netjes en verzorgd uit.
Na twee telefoontjes werd het probleem constructief opgelost
Recent een grote order geplaatst. Kwam snel binnen. Alles gepast en de maatvoering klopte op één merk na: Superdry. Ik heb al een eerder een Superdry trui besteld in 4XL. Deze was wat te groot en daarom had ik 3 items in 3XL besteld. Deze bleken echter aanzienlijk kleiner, zeker in vergelijking met Gant trui en de Boss polo's die ik ook in 3XL heb besteld, en die prima passen. Ik stuur de Superdry items vandaag retour.
vlotte verzending
Koop sinds enige tijd 80% van mijn kleding bij Schulte via de webshop. Heb wat grotere maten (lengte) en daar hebben ze een ruim assortiment in. Fijne webshop, goede service, leveringen en retouren prettig geregeld.
Modern, ook voor grotere maten
Perfecte communicatie
Top !
Zie boven
Blij dat ik merkkleding kan.kopen in mijn grote maat.
Snel, accuraat en kwaliteit.
Net zoals ik vorig jaar al heb moeten ervaren kleven er aan de artikelen, waarbij korting wordt verleend, nadelen. In mijn geval bleek dat de maatvoering van die producten niet in overeenstemming was met op de website gegeven maten. Vorig jaar heb ik het betreffende hemd toch maar gehouden maar deze keer heb ik 2 hemden geretourneerd. Dat neemt niet weg dat ik een tevreden klant ben.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.