Ik bestel regelmatig iets, altijd goed!
Altijd top service ook online!! Geweldige kleding van goede kwaliteit
Prima service en snel geleverd.
ben tevreden over deze service
Uitstekend behandelde koop.
Shirt zit prima, goed slim fit goeie en snelle levering. De prijs voor een ralph lauren shirtje is aan de prijzige kant. Maar hij zit goed dus het is het waard
Fijne service en heldere communicatie!
Ik ben al een tijd klant bij Schulte Herenmode omdat ze een mooi aanbod hebben in shirts met extra mouwlengte (business, business-casual). Levering altijd op tijd, ruilen geen enkel probleem. Ik ben een tevreden klant.
Schulte Mode is mijn vaste relatie voor het online bestellen van merkkleding. Goeie website, snelle afhandeling, verpakking en verzending. Aanrader.
gebruiksvriendelijke website/webshop. Ook tijdens telefonisch contact deskundig advies en ook niet onbelangrijk een vriendelijke stem
Altijd correct
Duidelijke site en snelle afhandeling van.
mijn ervaring is erg goed optijd volgens de Mail netjes verpakt en de papieren voor de eventueel om retourneren in een woord netjes pjgw de winter
Goede en snelle levering!
Zeer snelle levering, kwalitatief heel goede producten. Een heel tevreden klant!
Zending goed en snel keurig verzorgd. Kledingstuk paste niet helaas. Dus spijtig retour
Alles is prima
Hebben me goed geholpen en geadviseerd.
Bestelling conform afspraak afgeleverd. Netjes verpakt.
Een trouwe vaste klant verdien je als voldoet aan zijn verwachting. U praktiseert deze formule
Afspraken worden nagekomen.
Correcte levering, mooi ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik koop nooit meer iets bij jullie want ik baal van alle reclame oppubschermpjes als ik mijn krant lees op internet
Het is inderdaad zo dat na een bezoek op onze website er reclame verschijnt als u andere websites bezoekt op internet. Om dit te voorkomen kunt u de cookies verwijderen van uw computer nadat u onze website heeft bezocht. De instellingen daarvoor staan onderaan op onze website onder de groene balk bij 'cookie informatie'.
Goede kwalitatief goede producten
Chapeau
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.