De warme trui ondanks de drukte bij Postnl vlot ontvangen.
gewoon perfect!!
Snelle en keurigverpakte bezorging.
Been zeer tevreden over de behandeling van mijn bestelling. Ook de levering in een goede verpakking was perfect. Aanrader.
Mooie broeken besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Nette levering.
Snel verzonden. Mooie trui. Prettig afgeprijsd.
Goede ervaring. Snelle levering en mooi verpakt.
Prima winkels met mooi assortiment aan kwaliteitsproducten. Vragen vooraf worden snel en goed beantwoord. En producten die online besteld worden, worden snel en goed verpakt geleverd. Met heldere retour informatie.
Great customer service and prices are reasonable! I bought a nice button down for my boyfriend for a great price.
Snel geleverd in mooie verpakking met retourmogelijkheid inbegrepen. Gelukkig niet nodig.
Door diverse omstandigheden ben ik online gaan inkopen en daar kom ik nog wel veel slechte service tegen, maar bij bij Schulte ervaar ik hoe het werkelijk zou moeten. Of ik nou mail of telefoneer, alles klopt en men is uiterst vriendelijk en klantgericht. Mijn complimenten.
Kwaliteit en snelheid goed. Wel erg vervelend dat ik na afloop mails (aanbiedingen etc.) ontvang waar ik niet om heb gevraagd. Daarnaast leidt de afmeldlink naar een onbereikbare pagina.
U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink zou moeten werken. Wij hebben het getest en bij ons werkt deze link. Wellicht dat u het nogmaals zou kunnen proberen. Mocht het nog steeds niet lukken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0252-700276. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 uur.
Zeer snelle levering
Levering vond snel en correct plaats in goede verpakking
Schulte heeft mooie, maar dure producten ook als aanbieding. Levering professioneel en snel.
Super kwaliteit en service
Zeer goed verpakt.
Goede service en support
Keurig verpakt en zeer snel geleverd.
Tevreden
Prima jas goede kwaliteit prima verzending snel
Prima klantenservice. Goede prijs kwaliteitverhouding.
Goed en netjes verpakt, overzichtelijke factuur.
Altijd de mogelijkheid om een medewerker te spreken die helpt met het uitzoeken van het juiste merk overhemd met de goede maat!
voortreffelijk
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.