Gezien de Corona situatie iets gekocht op de webshop, normaal nooit op de webshop maar in jullie winkel in Leiderdorp.

Mooie kwaliteit, supersnelle levering

Snelle service, goede info

De bestelling was eenvoudig, prettig zonder verzendkosten. Verder goed op de hoogte gehouden van verzending via Post Nl. Kortom een uitstekende ervaring met dit bedrijf.

• Kwaliteit

Betrouwbaar, mooie selectie, goede prijzen

Ik koop hier regelmatig kleding, de website is zeer overzichtelijk en ze hebben vaal leuke kortingsacties. Levering is normaal gesproken binnen 2 dagen, retour policy ook prima en snel.

• Kwaliteit

Vlotte levering ondanks nabestelling.

Juiste communicatie en vlotte levering van een bekend product

• Kwaliteit

Heel fijn om kleding hier te bestellen

Geen probleem met zendingen en ook telefonisch krijg je keurig advies. Ik bestel uiteraard kleding voor mijn man, hij vind kleding kopen een ramp!

perfect

Volgens verwachtingen: correct, snel, verzorgd....

Prima en snel/.

Snelle levering Goede kwaliteit

• Kwaliteit

Hulde hulde hulde voor de klantenservice van Schulte.

Inderdaad: dat rijmt en dat heb ik ook rechtstreeks naar de klantenservice gemaild. Ik was namelijk vergeten de kortingscode 5=4 bij mijn bestelling van vijf stuks ondergoed te vermelden. Maar slechts één telefoontje naar de klantenservice ik kreeg alsnog zeer snel mijn kortingsbedrag teruggestort, Hulde! Ook over de rest ben ik dik tevreden. Fijn weekend Han va der Heide

Razendsnel

Gewoon goede en snelle service. Ze doen wat ze beloven. Hardstikke goede Tshirts van Schiesser tegen een vriendenprijs. Scheelt 50% met de Schiesser-site

• Kwaliteit

De bestelling werd binnen een paar dagen geleverd. De jas was perfekt verpakt in een hangzak en die was dubbelgevouwen on een stevige doos geschoven. Enige mindere punt vergeleken met veel andere online shops: de informatie over de kleding is betrekkelijk summier en de foto's zijn niet als geheel te vergroten .

• Kwaliteit

Schulte herenmode laat je letterlijk in de kou staan

Hier een jas bestelt vanwege 25 euro korting. Dit heb ik geweten, nadat de jas binnen was ging de rits niet goed dicht, de jas terug gestuurd, verzekerd vanwege de drukte bij post om na te laten kijken. Volgens Schulte herenmode lag dit probleem bij Elvine de leverancier. Ze hebben toen een nieuwe direct bij Elvine besteld en daar zou de rits 10% beter zijn. Deze Jas hebben ze mij opgestuurd. De 10 euro die ik moest betalen hebben zij retour gestort als compensatie. Toen ik de jas binnen kreeg was dit echter de verkeerde maat en niet nieuw. Weer de klantenservice benadert en weer terug gestuurd. Nadat de jas retour was hebben ze weer een “nieuwe” jas terug gestuurd, echter nadat ik hem binnen had kwam ik erachter dat de voering in de mouw is open geweest. Weer gebeld en ook dit lag weer bij elvine en niet bij Schulte herenmode. Toen maar me geld terug gevraagd. Nadat ik me geld terug had kwam ik er ook nog is achter dat ze de 10 euro compensatie van het totaalbedrag hebben afgehaald. Al met al anderhalve maand bezig geweest met een bestelling en lang zonder jas gezeten en 10 euro lichter. Geen Schulte heren mode meer voor mij.

• Kwaliteit

Goed assortiment, after sales is minder

Fijn dat er grote maten en kwart maten verkocht worden. Jammer dat het zo lang geduurd heeft eer de bestelling verstuurd werd. Inmiddels waren de door mij gekochte artikelen ook al afgeprijsd maar deze korting niet aan mij doorberekend. Dat voelt niet zo lekker.

• Kwaliteit

De artikelen worden heel goed verpakt. Bij retourzending: prima geregeld door retourformulier en directe afhandeling van de terugbetaling.

Een uitstekende winkel

De website is prima en gemakkelijk, het assortiment is ruim en aantrekkelijk, de service vriendelijk en doeltreffend, kortom een uitstekende winkel waar ik graag mijn kleding aanschaf.

uitstekend

Tot op heden ben ik op internet geen website tegen gekomen die zo correct, netjes en vooral zeer snel, zowel levering als financieel, zijn zaken voor elkaar heeft.

Betrouwbaar

Correcte levering

Succesvolle bestelling

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering van het bestelde artikel. Een aanbeveling voor herenartikelen. Veel merken.

• Kwaliteit

Vlot, professioneel en accuraat.

prima behandeling van retourzending

badjas was keurig verpakt, met prima en duidelijke instructie mbt retourzending

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden over de producten en het leveringsproces.

Uitstekend!

Mooi breed assortiment met goede merken Makkelijk om vanuit huis te bestellen Heldere afspraken Goede communicatie

Snel

106-110 Hoofdstraat