Altijd netjes verpakt en prima kwaliteit

Altijd goede ervaringen met deze kledingzaak. Koop er regelmatig via de webshop. Tevreden klant!

• Kwaliteit

Ruime keus. Zorgvuldige verzending, normale prijs

• Kwaliteit

Prima service en betrouwbaar.

Bij iedere bestelling is het keurig afgehandeld.

• Kwaliteit

Snelle levering , goede kwaliteit.

De artikelen die ik bestel zijn altijd snel geleverd en van uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Kwaliteitsoverhemden

Een prima zaak met mooie kleding

• Kwaliteit

Goede collectie overhemden en snelle levering zonder verzendkosten

Ik kan aan de zin hierboven nog toevoegen dat ik van de korting kon profiteren.

Mooi aanbod, goede service

Regelmatig besteld. De website is overzichtelijk en biedt goede flter-opties om te zoeken. Prijs is standaard maar ook vaak sale met meestal grotere kortingen als elders. Verzending is snel, goed verpakt en voorzien van duidelijke rekening e retourinformatie. Kortom; prettig winkelen.

• Kwaliteit

Ik heb meerdere keren besteld van dit bedrijf. De prijzen zijn goed, ze hebben een groot aanbod en de levering is altijd snel.

Prima naar mijn zin !

Prompte verzending en niet lang onderweg. Keurige verpakking. Jas van NZA voldoet volledig aan mijn verwachting ! Goede koop ! Wel moet het mij van het hart , dat ik na mijn aankoop van de jas, nu al 5 dagen wordt overstelpt met reclame van Schulte. Dit alles door het cookie-beleid. Dit is heel irritant, temeer omdat ik 1 jas wilde kopen en beslist niet 5 of 6 stuks !!! mvg. J.M.Elzinga

• Kwaliteit

Snel besteld en snel bezorgd.

Keurig verzorgde verzending en eventuele retourzending.

Goed en snel

Alles ging prima en was goed verpakt. Mooie collectie kleding etc. Fijn dat je gebruik kunt maken van een Post.nl ophaalpunt.

Zeer te vrede

duidelijke site, goede sale

duidelijke site, goed sale snelle levering

• Kwaliteit

Alles perfect geregeld, duidelijke website, enorme sortering, goede aanbiedingen en vlotte afhandelG

• Kwaliteit

perfecte spullen. goed prijs, snelle levering

het is de eerste keer, mijn verwachtingen werden overtroffen

klasse!

inderdaad klasse! duidelijke website van kwaliteitskleding.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en het bestelde overhemd is naar wens.

TOP

goede service en erg klant vriendelijk.

• Kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt.

• Kwaliteit

Voldoet aan de kwaliteit die ook is omschreven

goeg

korrect leveringen

• Kwaliteit

Prima bedrijf, slechte ervaring met klantenservice

Vier pantalons gekocht bij Schulte in Heemstede. Broeken moesten, zoals gebruikelijk, korter worden gemaakt en zouden per post worden geleverd. Bij aankomst bleek dat een broek niet was ingekort en de overige drie wel. De niet ingekorte broek heb ik op 10 december afgegeven in Heemstede. Gezien de lock down heb ik op 16 december over de retourzending contact opgenomen met de klantenservice en ik zou worden teruggebeld. Daar ik op 18 december nog niet was gebeld, heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Per kerende mail kreeg ik het antwoord dat ik vandaag tussen 9 en 11 uur maar naar Heemstede moest bellen. Een dergelijk simpele verwijzing en onpersoonlijke mail verwacht men niet van een klantenservice. Het niet vermelden van een naam onder een e-mail is onbeleefd en past niet bij de omvang van uw organisatie, Vandaag heb ik contact opgenomen met Hetty in Heemstede die het heeft nagezien en keurig terugbelde en de pantalon alsnog heeft verzonden. Hetty is een prima kracht en met name door haar aanpak heb ik haar gevolgd van Schulte Hillegom naar Schulte Heemstede. Een slechte beurt voor uw klantenservice!!

Prima.

Besteld en keurig ontvangen.

Snelle en correcte levering

106-110 Hoofdstraat