korrect leveringen
Vier pantalons gekocht bij Schulte in Heemstede. Broeken moesten, zoals gebruikelijk, korter worden gemaakt en zouden per post worden geleverd. Bij aankomst bleek dat een broek niet was ingekort en de overige drie wel. De niet ingekorte broek heb ik op 10 december afgegeven in Heemstede. Gezien de lock down heb ik op 16 december over de retourzending contact opgenomen met de klantenservice en ik zou worden teruggebeld. Daar ik op 18 december nog niet was gebeld, heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Per kerende mail kreeg ik het antwoord dat ik vandaag tussen 9 en 11 uur maar naar Heemstede moest bellen. Een dergelijk simpele verwijzing en onpersoonlijke mail verwacht men niet van een klantenservice. Het niet vermelden van een naam onder een e-mail is onbeleefd en past niet bij de omvang van uw organisatie, Vandaag heb ik contact opgenomen met Hetty in Heemstede die het heeft nagezien en keurig terugbelde en de pantalon alsnog heeft verzonden. Hetty is een prima kracht en met name door haar aanpak heb ik haar gevolgd van Schulte Hillegom naar Schulte Heemstede. Een slechte beurt voor uw klantenservice!!
De eerste keer dat wij contact hebben gehad, hebben wij het direct doorgegeven aan Hetty in Heemstede. Zeer waarschijnlijk is zij dit vergeten en nadat wij uw e-mail ontvangen hadden heeft zij alsnog contact met u opgenomen. De klantenservice is hierin niet nalatig geweest, maar heeft dit op tijd doorgegeven. De eerste keer was er al meteen adequaat door de klantenservice gehandeld.
Besteld en keurig ontvangen.
Snelle en correcte levering
Snelle, veilige levering
Mijn persoonlijke ervaringen bij Schulte herenmode zijn dat het en in de winkel en via de online webwinkel leuk shoppen is. Mooie artikelen, goede merken kleding en kwalitatief top. De service in de winkel en vie de webshop is super.
Ik wordt blij van de website, de collectie krijgt een dikke 10. Zeer snel geleverd.
Keurig geïnformeerd over lengte mouwen. Colbert en overhemd zitten als gegoten.
Perfecte levering qua tijd en kwaliteit
Goede service en snelle levering.
Eerst elders een jas besteld. Ondanks de maat XXL bleek deze mooie jas te klein. Bij Schulte bleek deze jas met maat XXXL gelukkig wel aanwezig. Echter minder afgeprijsd. Desondanks de jas toch bij Schulte besteld. Ook nu toch weer te klein. Jas heb ik teruggestuurd. Maatvoering van dit type jas valt veel te klein uit. In het algemeen: wijze van bestellen is eenvoudig evenals het retourneren. Geen “gedoe”.
Sinds ik bij Schulte koop nooit problemen gehad . Prima service
zie boven
Duidelijke website met ruim voldoende assortiment en goede filtermogelijkheden.
Gemakkelijk bestellen, diverse relevante betaalmogelijkheden en snelle levering. De kwaliteit van de vervoerder is een beetje als bij alle vervoerders. Niet binnen 2 seconden vanuit de bank, door de deur naar de hal en de voordeur geopend is een pak voor deur met niemand er bij om het even af te geven.
Mooie trui, snel bezorgd. Netjes per mail geinformeerd.
prettige website...
Uitgebreide sortering, veel merken en maten
Prima product, alle formaliteiten duidelijk en schriftelijk bijgesloten. Aflevering binnen 3 werkdagen!
Hele mooie trui. Snel en netjes bezorgd.
Ondanks het leverfoutje hebben jullie alles naar tevredenheid opgelost.
Ontzettend tevreden! Netjes verpakt. Stipt op tijd. Kwaliteit is subliem net als de maatvoering en pasvorm Ik heb online besteld door de meer dan aan te raden winkelbezoeken en het sterke vertrouwen wat hierdoor is ontstaan. Ik heb niets anders dan lof mede te delen.
perfect
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.