Snel en verzorgde levering. Nu nog een mooie vest zoeken.
Snelle levering, mooi verpakt
Ik had echt helemaal niets om op aan te merken. Makkelijk bestelproces/ondanks aantrekkelijke kortingen steeds mijn maat voorradig/ bij een navraag per telefoon vriendelijke behandeling/ bezorgen klopte/een fijne doos verpakking. Bij de coltruien viel me op dat de kwaliteit kennelijk niet afhangt van de prijs. Juist de goedkopere bleek in mijn geval kwalitatief veel beter dan de duurdere exemplaren.
Aantal jaar geleden hier binnen gelopen, Door mijn lengte was het altijd lastig om veel keuze te hebben met bv overhemden en kostuums. Wat een snoepwinkel dan om binnen te lopen... Vaklui die perfect weten waar het om draait. Door Covid 19 noodgedwongen online gaan bestellen. Maat en merken al bekend dus dat was niet spannend. Super snelle correcte leveringen. Voor mij een winkel waar ik graag en zowel voor zakelijk als privé kleding meer dan graag kom.
Nelle levering. Goede verpakking. Helaas moest ik mijn zending retourneren omdat de maat niet goed was. De goede maat helaas niet op voorraad, maar ik houd het in de gaten
Fijne winkel met snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering, fijne verpakking: doos is snel en makkelijk te openen. Keurige retour sticker (had ik niet nodig).
Uitstekende service, snel geleverd. Keurig verpakt
Zeer professioneel aankoop bij u bericht. Volgens mij kon niet beter.
Kwaliteit, betrouwbaar en goede service!
Wederom prima ervaring
Goede service, goed advies, fantastische levering
Goede overzichtelijke uitleg online. Fantastische kleding
Twee kledingstukken van het merk Gant gekocht. Kwaliteit altijd top! En nu gekocht bij Schulte met een enige korting. Keurig netjes in een mooie doos geleverd volgens planning. Het kan niet beter. Kortom Superrrrr!
Pierre Cardin spijkerbroek: heel andere, dunnere kwaliteit dan 'oude' broek van zelfde merk, type etc.etc. Is meer een 'legging' dan stevige spijkerbroek. Dus: beetje tegenvallend qua degelijkheid. Ook ooit Boss spijkerbroek betrokken van u: toen in no time de zakken kapot en toen laten repareren....Dus: same story. Wel aantrekkelijk geprijsd, maar kwaliteit...?
Het staat u vrij om artikelen waar u niet tevreden over bent kosteloos aan ons te retourneren. Mocht een artikel in korte tijd kapot gaan, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan kijken of wij u een oplossing kunnen aanbieden.
Is prima gegaan voor mijn volgende aankoop ga ik weer kijken
Al vaker bestellingen gedaan en wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en aflevering
Snelle levering en alles correct....
Melding van PostNL dat levering is gebeurd, doch niets ontvangen. Uw klantendienst is ermee bezig.
Wij vinden uw reactie erg jammer. Zoals wij u hebben laten weten is PostNL bezig met het onderzoek. Wij wachten nog op een terugkoppeling. Helaas kunnen wij dit niet bespoedigen en zijn wij afhankelijk van de reactie van PostNL. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.
Website en snelheid levering zeer goed
Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was, is deze na bijbestelling razend snel geleverd. Top! Ga zeker meer via Schulte bestellen.
Helaas de jas was veel te klein. Maar het product zag er mooi en goed uit. En jammer dat er geen andere maten voor mij waren.
xx
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.