-snelle levering -goede service -presentatie uitstekend! Ivm een te grote maat, helaas moeten retourneren, en een ander jasje bij jullie besteld. Ps benieuw of dat het retourneren ook zo snel gaat.
Erg snelle levering voor een scherpe prijs. Helaas heeft de geleverde Pierre Cardin spijkerbroek een getordeerde broekspijp. De naad loopt na een paar stappen over je knie in plaats van de zijkant van je been. Broek kan dus weer terug ☹️
Goede kwaliteit, bestelling , levering, niets op aan te merken.
Levering prima, wacht nu af hoe snel de retourzending gaat, want dat kan mijn beoordeling veranderen.
Bestel al wat jaren bij Schulte en dat gaat altijd goed. Wanneer er iets retour gaat wordt dit snel en netjes opgelost! Prima bedrijf!
Al enkele keren aankopen gedaan, en verliep altijd uitstekend! is ook een bedrijf met een aangename website ! duidelijk, overzichtelijk en professioneel. Zeker een aanrader.
Super service, goede kwaliteit zoals omschreven. Heel tevreden
bestelling goed en vlot gegaan niet tegenstaande artikel niet in voorraad was levering op 1 week hier
super
snelle correcte levering, ruime keus
Alles verliep prima! Duidelijk wat er gekocht kon worden en de aflevering thuis volgens Planning
Bestelling optijd geleverd
Prettig
Uitstekende service. Vriendelijke klantenservice.
Betrouwbare winkel alles mooi en goed geleverd.
Keurig ingepakt. Snelle levering. Mooie broek!!! Compliment!
Mooie kwalitatieve producten. Levering conform afspraak.
Ik kan nog geen beoordeling geven; nog steeds niets ontvangen!
Wij doen ons uiterste best om bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die bij PostNL ontstaan. Het is nu eenmaal veel drukker dan normaal. Wij zien in de Track & Trace code dat uw bestelling vandaag wordt bezorgd.
Goede kwaliteit en website. De geleverde producten zijn uitstekend verpakt met duidelijke retour instructies. Nadat producten zijn geretourneerd is binnen een week e.e.. afgehandeld.
Keurig bedrijf, snel en soepel, probleemloos.
Mooie zaak met online winkel. Uitgebreide keuze, heel nette en vlotte afhandeling. Kan het zeker aanbevelen!
Ik heb nu mijn tweede bestelling ontvangen en ben zeer tevreden. Gelukkig heb ik tot nu toe de juiste maat besteld zodat retour niet nodig is. De kleding is van mooie kwaliteit en wordt netjes verpakt toegestuurd. Snelle levering. Ik ga zeker als ik weer wat nodig heb hier een bestelling doen.
Ik bestel nu ongeveer een jaar truien, broeken, sokken bij Scholte. Inzie een heel breed assortiment in de maten die ik zoek. Alles gaat goed. Ik ontvang het bestelde met voorbericht binnen een dag of wat. Een enkele keer stuur ik wat retour en de creditnota is op tijd en de betaling ervan na enkele dagen. D.w.z. dat de organisatie als zodanig goed is en slechts een menselijke fout het een of ander kan vertragen. Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.