alles liep volgens verwachting
Na wat kijken op de site van Schulte de kleding zo gevonden en digitaal besteld. De volgende dag wordt het kledingstuk netjes verpakt bezorgd en heb intussen mails gehad voor bevestiging en track en trace,
Komt online vriendelijk over!!! En snel binnen.
Koop al aantal jaren via schulte mijn maat (s) 114 broeken, veel keus qua kleur en modellen. Snelle afhandeling en levering
Meerdere aankopen gedaan bij Schulte, zowel in de winkel in Hillegom als online. Goede keuze, goed advies, prima kleermaker voor aanpassingen. Online eveneens goede en snelle service. Zaak om terug te komen.
De dame en heren in Hillegom, helpen ons altijd heel goed. Vriendelijk en dus erg prettig. Een pluim voor ze.
Goed en snel.
Duidelijke keuze, volledig inzicht in assortiment
geleverde product voldoet exact aan onze verwachtingen. SUPER
Schulte is een van de weinige zaken waar ik mooie truien met mouwlengte 7 kan kopen. Ik hoef eindelijk geen oversized truien met een veel te grote buikomvang meer te dragen. Wat mij betreft zouden ze het aantal truien voor lange mensen nog verder kunnen uitbreiden, daar zit een gat in de markt! Als je onverhoopt een keer wat moet terugsturen, dan gaat dat heel makkelijk: een voorbedrukt retourticket zit in de doos.
Mijn huiswinkelier kon niet meer aan de grote maten van Meyer broeken komen Bij Schulte was nog ruime keuze en binnen3 dagen
Keurige snelle bediening met kwaliteitsprodukkt
X
Ruime keuze en levering op tijd.
Keurige en stevige verzenddoos en duidelijke uitleg om eventueel te retourneren.
Ondanks het feit dat er niets van op de wedsite stond vermeld bleek de bestelling niet op voorraad; zou binnen enkele dagen bericht krijgen wanneer de bestelling zou worden geleverd. Na een week niets gehoord en een reminder gestuurd. Bestelling daarna vlot geleverd.
Ik ben een tevreden klant.
Van website tot het artikel te kunnen dragen: alles klopt dus een aanrader voor de consument.
Al jaren klant en ik geloof dat ik nog nooit iets heb hoeven terug te sturen. Zeer tevreden.
Gewoon wat je mag verwachten. - product komt overeen met de plaatjes - snel verstuurd - netjes verpakt
Al jarenlang trouwe klant, makkelijk retour zonder kosten mocht het niet passen. Dus erg klantvriendelijk bedrijf. Ze hebben ook een ruime keuze in toonaangevende merken.
Hele mooie toegankelijke site met ruime keuze. zeer snelle levering
Mooi en degelijk verpakt en snelle levering
Fantastische collectie kleding in alle soorten en maten. Mooie website waarop duidelijk te zien wat je bestelt. Goede klantenservice. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Na goede telefonische informatie is het bestelproces zeer goed en vlot verlopen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.