Snel goed

• Kwaliteit

Goede site, snelle levering, prima communicatie

Gewoon goed

• Kwaliteit

Mooie kleding, op tijd geleverd

Goede ervaring.

• Kwaliteit

Een vlotte afhandeling ,leuke collectie en goede aftersales.

Naast een nieuw product dat naar tevredenheid is qua prijs en kwaliteit heb ik een eerder gekocht product dat na de zomer met motgaatjes uit de kast kwam geclaimd. Zonder problemen voor 50% korting een nieuw vest gekocht.

• Kwaliteit

Snel geleverd en keurig verpakt

• Kwaliteit

Oplossingsgericht meedenkend bij ruiling voor andere maat.

Goede advisering op mijn vraag om mijn via de webshop aangeschafte colbert om te ruilen in Leiderdorp (in plaats van retour te zenden). Aankomend weekend kan ik ter plaatse (filiaal Leiderdorp) mijn colbert omruilen voor een andere (ruimere) maat.

Gewoon heel goed

Goede en overzichtelijke website . Snel geleverd,goede kwaliteit en een mooie actie.

prima geregeld

mijn maat toegevoegd zodat ik kon bestellen..

Overzichtelijk en makkelijk

Mooi en verzorgt, makkelijk in het bestellen en het bestelde is met zorg verpakt. Evt. retourneringen zonder problemen.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering alsmede goede verzorging op alle fronten

Bijzonder fijne webwinkel

Allereerst een uitstekende en inzichtelijk website. Daarnaast is de verzending snel en correct. Kortom de beste kledingwinkel voor mij.

Snel en hoge kwaliteit

Snelle en goede levering , met aamdacht

Correct, makkelijk

Jaren correcte dienstverlening.

Eerste aankoop

Eerste aankoop. Keurig

• Kwaliteit

een prettige side. levering vlot. goede verpakking.

erg goed

keurig verzorgd en snel

• Kwaliteit

zeer goed geholpen door uw telefoniste.

normaal vinden wij die reviews flauwekul en doen we er niet aan mee. maar in dit geval maken we een uitzondering. 1.Telefoniste was zeer professioneel. Bij de zgn grote jongens zitten dames die nergens verstand van hebben, je lang laten wachten en dan nog van het kastje naar de muur sturen. 2.Deze dame had gevoel voor humor.Ze gedroeg zich alsof het haar eigen bedrijf was.Super.Krijgt ze wel genoeg salaris? Een goede medewerker is nooit te duur. 3.Ontvangst broek niet in een opgepropte goedkope plasticzak, nee broek keurig in de vouw in een mooie schulte doos. 4.Hebben de rekening dan ook gelijk betaald. 5.Wij zijn zuinige zeeuwen, de prijs was ook zuunig.

Positief

Niet alles wat op de site staat is op voorraad maar er is een oplossing gevonden

Gemakkelijk en snel

Product gemakkelijk te vinden op de website, zo besteld en ontvangen in een kartonnen doos. Super

• Kwaliteit

Grote keuze, redelijke prijs en snelle levering; aanrader!

Schulte Herenmode beschikt over makkelijk toegankelijke en overzichtelijke website. Daarnaast bestaat bij een aantal artikelen de mogelijkheid om specifieke wensen kenbaar te maken. Bijvoorbeeld bij overhemden: scala aan merken; korte- en (extra)lange mouw, wel of geen borstzak; wel of niet button-down etc. etc. Kortom een webwinkel waar wel heel veel valt te kiezen. Voorts snelle en zorgvuldige levering met mogelijkheid tot betaling achteraf en gratis retourneren. Perfect en niks op aan te merken.

• Kwaliteit

Als het er is, is het snel geleverd.

Als het er niét is, is het geld snel terug. Als er maar 1 artikel is in 1 maat, in mijn geval vest lacoste maat 11, is het per telefoon voor Dixy te moeilijk om de order aan te nemen, zonder artikelnummer.. (Ik zat met mijn honden in de tuin, zonder papier en pen..)

Tevreden

Artikel met aandacht verpakt. Fijn om een bestelling op die manier te ontvangen of het een cadeau is.

Snelle en goede service

De volgende dag in huis. Netjes verpakt en tegen een goede prijs.

Heel goed.

Ruime keuze in herenkleding. Binnen 1 dag werden de truien al geleverd. Goed en zorgvuldig verpakt. Helaas had ik waardebon van €25,- op website niet gezien. Bestel bijna nooit online.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG