Prettig, zie bovenstaande
service blijft goed
De kleding van Schulte Herenmode mag dan wat duurder zijn dan gemiddeld, kwaliteit is uitstekend. Ruime keuze, ook voor lange mensen. Levering is vaak de volgende dag. Ik ben erg tevreden.
Snel, perfecte service
Ik koop regelmatig kleding bij Schulte. Heldere website, veel keuze in soorten, merken, maten. Bestelprocedure werkt vlotjes. Levering altijd stipt. Geen fouten. Retourproces ook soepel en snelle terugbetaling. Klantenservice: contact is netjes en vriendelijk.
Kwaliteits kleding , snelle levering
Alles snel en netjes geleverd
Zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de bestelling.
I Snel, correct en conform de afspraak
Ruim assortiment van eersteklas merken. Uitgebreide website met handige filters om artikelen te vinden. Korte levertijd. Uitstekende verzenddoos en eventuele retourzending gratis. Gangbare prijzen en goede seizoenskortingen.
Overzichtelijke website met een grote variatie aan maten. Makkelijk eens je de basics gevonden hebt.
Gewoon heel netjes verpakt een super mooi product. Heel blij mee.
Op tijd en geen klachten toppie
Top bedrijf!
Het voordeel van internet is om in een ander circuit te komen en eens te snuffelen bijv.bij jullie. Ik ben hierover positief. Vr.gr.
Ervaring, is uitstekend, snel geregeld dus wat wil men nog meer.
De bestelling was keurig verzorgd en op tijd. De retour zending werd netjes en snel afgewerkt. Niets op aan te merken.
Ik koop bij Schikte altijd mijn shirts. En ik krijg de juiste shirts snel geleverd. Ik ben tevreden..
grote mooie keuze, heldere omschrijving product, snelle levering,
Nvt
Snelle levering, keurig verpakt. Prettige website. Ideaal voor een echtgenoot die een hekel aan winkelen heeft.
omvorming van Paul & Shark matig en wisselend!
De maten van Paul & Shark zijn door de leverancier aangepast waardoor wij verschillende maatvoeringen in onze collectie hebben. Wij adviseren klanten om contact op te nemen als ze interesse hebben in artikelen van Paul & Shark.
Uitstekende service; snelle en accurate levering.
Uiterst tevreden
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.