Goed geregeld

• Kwaliteit

Goede kwaliteit; snelle verzending v/d bestelling

Zie de bovenstaande zin.

• Kwaliteit

Kleding is van goede kwaliteit.

De zending wordt vlot en correct uitgevoerd. De kleding is niet goedkoop maar de kwaliteit is goed, dus waar voor je geld.

correct

kwaliteit, mooi verpakt

gewoon goed

altijd correct

• Kwaliteit

Een hele duidelijke website en een uitstekende service.

Schulte herenmode heeft een duidelijke en overzichtelijke website met een zeer ruime keuze tegen aanvaardbare prijzen. Daarnaast een uitstekende service. Snelle levering en prima communicatie.

• Kwaliteit

Goede prijs en snelle levering!

Prima ervaring.

Snelle levering, netjes verpakt

fijne site. De zending kwam snel en was netjes verpakt.

Waanzinnig

Snelle levering, zeer goed verpakt voor eventueel retour te zenden alles aanwezig. En kwaliteit helemaal top

dank... alweer goed

zoals altijd.

goede service

goede klanten service!!!!

Mooie kleding, goede levering

Leuke kleding ook voor grote maten. Levering ging vlot en goed!

Kopen bij Schulte

Ik koop de kleding voor mijn man graag bij Schulte. De producten zijn smaakvol en van goede kwaliteit. De levering Is snel en correct en ook een retourzending wordt op een betrouwbare manier afgehandeld.

• Kwaliteit

goede service rond een mislukte koop

Nadat ik een broek had gevonden op de website die mij goed leek, gebeld met de klantenservice over de maatvoering, omdat het een 'Italiaans product was enige zorg over de pasvorm. volgens de medewerker zou maat 52 goed zijn. Met de door mij gemeten taille maat kon de medewerker niets. Broek te klein, op andere website wel een tabel gevonden tussen convectiemaat en centimeters, vervolgens de grotere maat besteld. Nu was de taillemaat wel ok, maar waren de pijpen nog steeds veel te nauw. Helaas terug moeten sturen. Wel een beetje zonde van de post.nl kosten. Op zich dus prima retouren service van Schulte, maar ik had liever een prima passende korte broek gehad. Weet niet of mijn lichaamsbouw internetkopen mogelijk maakt.

geweldig

perfect en super snel!!!

• Kwaliteit

ik heb het bestelde product niet gekregen

ik heb 2 broeken besteld heb na mijn bestelling direct een mail ontvangen dat één broek niet voorradig was en moest besteld worden & dus dat hete en zeker tijd kon duren. Het pakket is nochtans direct daarna toegekomen. Bij aankomst zat één van de bestelde broeken echter niet in het pakket. Op mijn mail aan de verkoopdienst werd dan nog eens geantwoord dat de 2 broeken wel degelijk verpakt en opgestuurd waren en dus dat de fout bij mij zou liggen. De jeans zat er echter niet bij. ik kan enkel zeggen dat ik NIET tevreden ben.

• Kwaliteit

perfecte service. Kleding voor een nette prijs

• Kwaliteit

Het keuze proces en de afhandeling waren conform verwachting

• Kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt, wel te veel plastic, goede kwaliteit producten!

zie boven

goede kwaliteit, fantastische zoekfunctie

We moesten kleding voor mijn vader bestelling. Dankzij de zoekfunctie waardoor we al onze eisen konden invullen, is het zo makkelijk te vinden wat je zoekt! Dit had in de winkel zoveel tijd gekost. Ik had 6 overhemden besteld om te kiezen, ook omdat ik weet dat retour sturen snel en makkelijk gaat. Maar ze zijn zo mooi! En ook nog in de aanbieding, dat we alles maar gehouden hebben.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Verzending en kwaliteit prima

Halaas was de door mij bestelde mt 42. net te klein. Heb het product daardoor geretourneerd. De slippers waren er niet in een mt. 43.

• Kwaliteit

Geleverde poloshirt kwam niet overeen met foto op website

Zie hierboven Nu slechte ervaring ( eerdere ervaringen conform verwachting )

• Kwaliteit

Makkelijke wijze van afrekenen en keuze assortiment. Met name voor maatje extra

Supersnel geleverd

Erg goed ook als je iets retour moet sturen

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG