Vaak niet het juiste, kleur, mouwlengte (wel op gegeven) en of materiaal, ik vind dat hiermee slordig mee omgegaan wordt.

• Kwaliteit

Overhemden crisis door Schulte online opgelost, super

Een man die niet van winkelen houdt. En die - als na 10 jaar de rafels erbij hangen- verwacht dat ik “dezelfde broek/hemd/sok” weer kan kopen. Niet dus. Met het online winkelen is er bij Schulte wel weer heel veel mogelijk, en de bijgeleverde maattabellen maken de keus ook makkelijk. Ik bestelde alles in verschillende maten, thuis werd gepast en gekozen. Wat afviel kon zonder probleem worden teruggestuurd. Bij twijfel werden we telefonisch ontzettend prettig en vakkundig geholpen. Probleem opgelost! Mijn complimenten, nog nooit was ‘kleren kopen voor de man’ zo makkelijk.

• Kwaliteit

Duidelijke webshop met goede service.

Producten worden gratis verzonden en voorzien van een gratis retouroptie. Vlotte levering en concurrerende prijzen.

• Kwaliteit

Prachtig shirt binnen 1 dag geleverd!

Prachtig shirt binnen 1 dag geleverd!

Prima on

Prima site, goede keuze mogelijlheden

• Kwaliteit

Op de webwinkel zijn jullie zijn amateurs

Ik kom al jaren bij Schulte in de winkel in Hillegom. Ik ervaar de winkel als zeer prettig, deskundig met een goede service. Zo goed zelfs dat ik, als tamelijk fors persoon, erna uit zie om weer nieuwe kleding te kopen. Bij de website heb ik, na vele emails over koop met korting, 5 items besteld, waarvan twee niet pasten en deze twee in de winkel terug gebracht. Het is de eerste keer dat ik teruggebracht heb en daarmee ook de eerste keer dat ik het retourproces van Schulte heb mogen meemaken: - Ik kreeg pas na tien dagen een email met bevestiging dat de retouren via de winkel ontvangen waren. DAT IS HEEL TRAAG. - De bevestigings email was erg onduidelijk, er werd niet gezegd wat ik terug kreeg, welke bestelling het was en welke items het betreft. DAT IS AMATEURISTISCH - Toen ik op mijn bankrekening keek naar het bedrag dat ik terug kreeg bleek dat de korting ervan afgehaald is. Ik vind het erg gierig overkomen dat wanneer een deel van een bestelling geretourneerd wordt, de ander drie items heb ik immers behouden, toch de korting eraf gehaald wordt, zeker omdat heel veel mails krijg met koop met korting. DAT IS GIERIG. Als ik de klant vriendelijkheid in de winkel vergelijk met de manier waarop dit retourproces ingericht is vind ik dat degene die dit proces verzonnen heeft met bruine zak over zijn in een hoekje zich moet gaan zitten schamen. Zo groot is het verschil in service. Zorg ervoor dat het retour proces beter ingericht wordt, sneller, met specifieke informatie in de retourmail en niet zo gierig.

slecht

Geachte meneer /mevrouw Ik had via internet een donkerblauw katoenen slim fit overhemd XL merk Ralph Lauren besteld ( ordernummer 410501) en betaald en ik ontving begin deze week een donkerblauw featherweight mesh polo shirt. Ik heb toen de klantenservice gebeld en kreeg een medewerker van de winkel in Oegstgeest die het heel vervelend voor mij vond dat er een geheel ander hemd in de doos zat maar er niks aan kon doen. Ik heb het shirt in de zelfde doos zaterdag 20 juni teruggestuurd ik hoop dat ik snel mijn geld terug krijg en dan moet ik er even over nadenken of ik nogmaals ga bestellen. Gaarne uw reactie en vriendelijke groet Leonoor Hermanides-Willenborg

vlotte afhandeling

goede indruk van de Fa. Schulte, correcte manier van werken

Als je meer besteld

Wordt de gehele bestelling pas geleverd na bellen met jullie. Is me nu 3 x gebeurd

• Kwaliteit

Vlotte levering en duidelijke website

Eigen herenmodezaak had artikel niet in voorraad vanwege aanstaande verhuizing. Gezocht op internet en artikel bij Schulte Herenmode besteld. Ik wist de artikelcode.

• Kwaliteit

Prima service, vlotte afhandeling. Pakket keurig verpakt. Zeer tevreden.

Zie hierboven.

Prima spullen

Vlotte levering en goede spullen

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd.

• Kwaliteit

Mooie producten die snel geleverd zijn

snelle service, mooie producten wel prijzen in het hogere segment......

• Kwaliteit

Uitgebreid assortiment en perfecte service

Mooi en uitgebreid assortiment. Levering is altijd snel en correct. Service is eveneens zeer goed.

Alles zoals verwacht

Het product is precies zoals omschreven en besteld; levering op tijd. Wat kun je nog meer wensen?

Snelle, goede service

Positief

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, niet de voordeligste.

Zie boven

• Kwaliteit

Duidelijke informatie en een vlotte procedure tijdens het bestellen van een herenbroek

Vertrouwenwekkend

• Kwaliteit

Goede service, mooie kleding en snel geleverd

Prachtige herenpolo

Prachtige herenpolo van het merk Bailey’s. Mooie kwaliteit en heel betaalbaar. Supersnelle levering.

Prima service, snel

Prima service, snel.

• Kwaliteit

Goed en netjes alles geregeld

Alles wordt netjes en snel verwerkt

Prima site, snelle levering

Uitgebreide keus op een duidelijke site, snelle levering en afhandeling van retouren.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG