Duidelijke website goeie informatie en snelle levering. Heel goed en voor herhaling vatbaar klasse !!
Correct op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Jas zat mooi in een hoes heel netjes verpakt met hanger
Ik had me bestelling gedaan en alles verliep goed en snel geleverd
Uitgebreid assortiment, ook in ruimere maten. Af en toe een fijne aanbieding. Vlotte verzending en ook retourneren gaat prima.
Mooi jasje, schappelijke prijs, snelle levering. TOP!!!
Zeer goede ervaring mogen hebben met Schulte Herenmode, de kwaliteit van de kleding die ik heb ontvangen is uitmuntend, en ook de verzending-procedure is geweldig!
Ik ben erg blij met het suede jack.
Prima product tegen een goede prijs, Ook snel geleverd in een uitstekende verpakking.
Goede merken en leuke aanbiedingen En prima dienstverlening
De spullen die ik besteld heb zijn ,perfekt geleverd en waren keurig verpakt. Zeker een reden om vaker van Schulte mode gebruik te maken.
Goed en snel een kwalitatief hoogwaardige polo ontvangen
Online prima zoeken met gebruik van filters. Mooie kwaliteit tegen scherpe aanbiedingen.
De artikelen worden keurig verpakt verzonden. Als er terug gestuurd wordt, wordt alles keurig afgewerkt. Mooie spullen. Blij mee.
Ik alleen maar positieve aanvaringen
Veel keus en snel geleverd
goede bezorging en snel
Is klantvriendelijk een te oud woord? Het is het woord dat de service van Schulte voor mij de gepaste omschrijving is. De producten en merken die ik bestel passen mij geweldig. De service die de medewerkers van Schulte bieden maken onze relatie bestendig. Dank en groet, Jaap.
Snelle service .prachtige verpakking met zorg in gepakt
in alles stijlvol
Goede, eigentijdse herenzaak
Helemaal naar wens top
polo besteld. na drie keer dragen scheuren alle naden onder de oksels en opzij van t shirt uit. gemaild en geen reactie gekregen
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u een klacht heeft over de ontvangen polo. U geeft aan ons te hebben gemaild, maar wij kunnen helaas geen bericht van u terugvinden. Het zou kunnen dat dit naar een verkeerd e-mailadres is gestuurd. U kunt ons bereiken via [email protected] U mag de polo kosteloos retour sturen naar: Klantenservice Schulte Herenmode Antwoordnummer 865 2160 VG LISSE Wilt u de zending voorzien van een begeleidend briefje met uw ordernummer en een korte omschrijving van de klacht? Zodra wij het artikel hebben ontvangen, nemen wij direct contact met u op.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.