Keurig verpakt en snelle levering

Heel goed en snel

Heel goed en snel

efficient

zoals gezegd efficient

• Kwaliteit

Fijne webshop Bestelling binnen 1 dag geleverd Top!

Keurig

juiste spullen keurig verpakt keurig op tijd.

• Kwaliteit

snelle goede levering van de juiste producten

Alle bestelde producten bleken zoals omschreven op de website en voldeden dus aan de verwachting. Goed en netjes verpakt.

Perfekte Abwicklung

Auch nach Deutschland gut verpackt und schnell geliefert. Sehr zu empfehlen, vielen Dank.

goede kwaliteit en service

Sinds kort klant bij Schulte. De kwaliteit van de kleding en de vriendelijke klantenservice,laat een goede indruk achter

toppie

Heel correcte afhandeling

Subliem kopen

Website top, bestelling makkelijk , betaling zonder problemen en bezorging super Nice . Vooral de presentatie maakt de transactie feestelijk

Klantvriendelijk en correct

Positief

Super goed

Uitermate correct.

• Kwaliteit

Nog geen geld van retourzending ontvangen

Nieuwe bestelling als vervanging van beschadigd produkt goed ontvangen. Jack voldoet aanverwachtingen, maar wacht nog steeds op teruggave van geld originele bestelling

Snelle reactie op mail

Goed,netjes

Goed,netjes

uitstekend

goed is goed

zeer goed

goede keuze en snelle aflevering

Alles goed geregeld

zoals het hoort

je plaatst bestelling - krijg te horen dat bestelling geplaatst is - je hoort wanneer het pakket verstuurd wordt en er wordt keurig bij vermeld dat het i v m drukte bij Postnl het iets langer kan duren voordat je het pakketje in huis hebt

• Kwaliteit

Snelle levering En altijd keurig ingepakt en kan altijd slagen daar. Wel jammer dat een kortingbon niet geld op aanbiedingen dat dan weer wel. Maar dat is ook het enige minpuntje ;)

• Kwaliteit

Word goed en snel verstuurd, erg netjes verpakt.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen, makkelijk retour te sturen en opnieuw bestellen. Betalen via After Pay. Heel gebruikersvriendelijk.

Kwaliteit

Aangenaam verrast door de kwaliteit van de broek die ik kocht. Heb er meteen nog een besteld.

• Kwaliteit

Snelle levering, prima service.

Omdat ik meer wilde weten over de maatvoering van een spijkerjack heb ik de firma gemaild. Mijn mail werd snel in behandeling genomen en kreeg keurig een antwoord op mijn vragen, De jas heb ik daarna direct besteld en ben zeer content met de aankoop.

prima service

n.v.t.