alles is goed maat en de kleur
Snelle afhandeling en goede verzending... helemaal top
On line verkoop is incl. levering van perfecte kwaliteit. ( inhoudelijk voor wat product had ik moeten opletten maar dat is niet aan Schulte)
De Website is klantvriendelijk met duidelijke te volgen instructies. Na de bestelling op de site volgt gelijk informatie over de te volgen bestelling. Ook bij telefonisch contact zeer vriendelijk en snel geholpen.
Alles prima geregeld
snelle levering,gratis bezorgd,verzorgd ingepakt, mooi product
Zeer positief, en de levering komt exact overeen met de bestelling. Geen ge*** van nalevering of levering niet mogelijk, gewoon in en paar dagen in huis wat je hebt besteld. Gelukkig kan ik volgende keer weer de winkel bezoeken, dan heb je direct contact met de kleding, voelt gewoon veel prettiger.
Ik bestel sinds kort mijn overhemden bij Schulte en ben er zeer tevreden over. Maten kloppen met de tabellen. Keurig en zeer degelijk verpakt. Wordt binnen de gestelde termijn geleverd. Zowel Schulte als Post.nl verdienen hier een grote pluim.
Pyama"s van Schiesser besteld en mooi op tijd afgeleverd ondanks alle drukte rondom de bezorging, Top!
Ik vind het jammer dat, nadat ik net een grote bestelling heb gedaan, een voucher krijgt, en lees dat de verzendkosten gratis zijn. Net te laat!! Ik hoop dat u er wat aan doet. met vriendelijke groet, Willeke van Dijke
Beste meneer , Bedankt voor uw reactie via KIyOh. Onze verzendkosten en retourkosten binnen Nederland zijn geheel voor onze kosten. Zo ook bij uw bestelling. Wat de kortingscode betreft daar komen wij u graag in tegemoet gezien uw bestelling geheel aan de voorwaarden voldoet. Als u aangeeft dat u uw bestelling compleet heeft behouden gaan wij de korting achteraf alsnog voor u verwerken. Graag zien wij uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Voor het eerst per internet kleding besteld. Bij wie........bij Schulte? onbekende naam voor mij. Totale afwikkeling uitstekend!Gaan we dus vaker doen.
MOOIE PYJAMA.
Keurig verpakt en snel afgeleverd. Wat je ziet bij de bestelling, dat krijg je ook. Het enige minpuntje is : als je een mailtje krijgt met een korting van LENTE20, dan wordt de korting er niet vanaf getrokken. Ondanks dat mijn e-mailadres bekend is.
Beste meneer , Bedankt voor uw feedback via Kiyoh Wij hebben even gekeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Wij denken ten eerste dat u nog geen account bij ons heeft aangemaakt op onze website. Maar de voornaamste reden is dat uw bestelling niet voldoet aan de voorwaarden die deze korting met zich mee brengt. De kortingscode' LENTE20 ' is geldig vanaf €125,- en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Omdat uw bestelling een aankoopbedrag onder de €125.00 heeft werkt de kortingscode niet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Veel keuze, goede service, prettige website om op te bestellen, snelle levering en goede retourneer policy!
Een snelle zending ook, zelfs in tijden van de quarantaine. Super!
Een duidelijke site, service binnen de beloofde tijd was de bestelling binnen. Goed verzorgd aan geleverd.
keurig en snel
Bestelde kwam binne enkele dagen. Was goed verpakt. Kwaliteit van geleverde was goed, maar helaas te klein. Terugsturen was heel makkelijk. Geld werd automatisch teruggestort. Allemaal dik in orde.
Deze keer heb ik 1 aanmerking, de fotografie van het product deed mij een iets lichtere kleur groen verwachten meer richting pastelachtig fris groen, de kleur viel echter iets donkerder uit maar omdat de pasvorm voor mij perfect is verder geen probleem.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Wij zijn ons bewust dat door overbelichting de foto soms lichter uitkomt dan met de werkelijkheid. Onze excuses voor het ongemak. Intern doen wij er alles aan om dit in de toekomst zo goed als kan aan te passen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Correcte levering
Tot 3x toe boxershorts besteld voor mijn puberende zoon. Steeds niet precies wat hij wou. De 3e keer was t goed! Binnen 9 dagen 3 bestellingen gedaan. Waarvan 2 retour en van die 2 ook binnen de 9 dagen t geld retour. Fantastisch. Wat een service. Snelle levering. Snel geld retour. Prefect. Chapeau !
Jammer verzending vertraagd
Beste meneer, Bedankt voor uw reactie, Wij zien dat door drukte bij PostNL en het paasweekend uw pakket iets later dan verwacht is afgeleverd. U heeft op zaterdag uw bestelling geplaatst en wij hebben deze ook op zaterdag overgedragen aan PostNl. De bezorgers zijn ook een paar dagen vrij geweest denken wij zo en daarom heeft u gelukkig gisteren uw pakket toch nog in ontvangst mogen nemen. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode Volgens de
zeer snelle en correcte afhandeling
livraison rapide produit parfait merci
Ik had een verkeerde maat besteld na een telefoontje kon ik het artikel ruilen in de winkel.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.