Keurig op tijd. In mooie verpakking. Alle papieren erbij voor eventuele retour zenden.
Volledig tevreden met het door mij bestelde (GANT polo lange mouw) ... een AANRADER ! :-)
bovenkleding prima te kopen en past bijna altijd. broeken kopen via internet heb ik opgegeven. dat is voor alle partijen geen doen.
duidelijke site, snelle afwikkeling en levering!
vlotte service. Keurig verpakt. Mooie broek
Alles vlot verlopen.
Prettige site en levering en retour is prima.
snelle levering en netjes verpakt.
Artikel verpakt in luxe doos met daarin mijn bestelde jas die ook nog verpakt was in een beschermhoes helemaal af.!!
De winkels van Schulte zijn geweldig en dit geld zeker ook voor de shop op internet. Er wordt snel geleverd en de producten zijn top.
Leuke happy socks in de aanbieding besteld als cadeautje. Keurig verpakt en snel geleverd.
Perfect! Verjaardagskado voor mijn broer binnen 24 uur bij hem thuis bezorgd. Sneller kan niet!
De verkeerde maat was opgestuurd worden ondanks een juiste bestelling. Na telefonisch overleg en erkenning van hun vergissing retourzending gedaan en geld terug ontvangen. Op zich niks mis mee. Echter was bv. Een korting of snelle afhandeling van nieuwe bestelling ivm verjaardag kado wel op zijn plaats geweest... Wel fijne kwaliteit en keurige levering
Bestelling snel en goed uitgevoerd.
Product is goed! Op tijd ontvangen! Top
Overzichtelijke site en eenvoudig te bestellen
Snelle levering.Klasse
Snelle levering en perfecte verzorging
Ondanks de Coronatijd supersnel ontvangen. Mooi verpakt. Goed assortiment, mooie aanbiedingen.
Mooie merken voor soms voordelige prijzen. Levering netjes in een mooie karton.
In 1 shirt zat een gaatje. Door de coronavirus wil ik niet naar het postkantoor om het terug te sturen. De t shirts zijn verder prima en dat wisten we al want we hebben ze eerder elders gekocht.
Er is inmiddels contact opgenomen met de klant. Met vriendelijke groet, Team Schulte
Goede kwaliteit kleding.
alles klopt , waar vind je dat nog ?
Vlot geregeld, op juiste tijd geleverd
Nette en snelle levering! Veel dingen ook in de aanbieding. Het enige minpuntje is als je online een selectie maakt en je wil terug keren naar het overzicht, dan zijn je gekozen filters weg.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.