Makkelijk bestellen, spullen worden keurig verpakt, snel verzonden en een uitermate plezierig klantcontact.
Goede kleding en service. Netjes verpakt doen niet moeilijk over retourneren. uitstekende website. duidelijk en overzichtelijk ook voor grotere maten.
Prima kwaliteit en een goede service.
Kocht mijn kleding voornamelijk bij een winkel voor grote maten aan de Prinsengracht in Amsterdam. Noodgedwongen moesten zij sluiten. Bij Schulte Herenmode heb ik een uitstekend alternatief gevonden. Grote en uitgebreide collectie van veel gerenommeerde merken.
heel goede service..
In het weekend bestelt, maandag middag rond het middag eten al binnen
Een heel fijne webwinkel met een breed en mooi assortiment. Snel geleverd en doen niet moeilijk over retouren. Al met al zeer tevreden.
Er zijn weinig modezaken die lange pyjama's in lengtematen verkopen. Schulte gelukkig wel al is de keuze beperkt.
Top jeans
Op de site is het aanbod voldoende groot van kwalitatief mooie merken. Overzichtelijk geordend en makkelijk te vinden. Besteld en snel geleverd in een degelijke verpakking.
Goede levering netjes en op tijd!
Netjes correct en professioneel
Helaas was het echt te groot. Maar we komen graag terug voor een andere/nieuwe bestelling gelet op de kwaliteit.
Perfect . alles simpel, netjes en vooral betrouwbaar. doen wat is beloofd.
Na de nodige kilo's afgevallen te zijn probeerde ik een overhemd met een model 'slim fit' in plaats van mijn gebruikelijke model 'regular'. 'Slim fit' kleedde mooi af. Helaas was het overhemd in de borst en de schouders beduidend smaller dan verwacht. Het gaf duidelijk te weinig bewegingsvrijheid en was daardoor te klein.
Alles conform bestelling, snel en prima pasvorm!
Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.
Er stond al in de mail dat het een paar dagen kon duren. Dat duurt het dan ook maar prima geleverd zoals beloofd. Goede prijs en goed kwaliteit.
Het pakket werd keurig verpakt bezorgd. Ook een snelle bezorging.
afspraak nagekomen, opt ijd gelvert, prima kwaliteit
Ik weet intussen welke maat ik moet kopen en dan is de keuze enorm. Makkelijk bestellen en als de aankoop niet bevalt dan kun je het zonder moeilijkheden retour zenden.
De verzending van Schulte heb ik als zeer prettig ervaren. Menig bedrijf kan hiervan leren. Als eerste zijn de artikelen zeer netjes verpakt, ten tweede is er nagedacht over het openen en sluiten van de zakken waarin de kleding stukken worden geleverd, echt super! Ten derde zat er bij de levering al meteen een retourbon en een retour sticker voor het geval dat je hem wilt retouren. Een bedrijf wat nadenkt over service en over gemak! Een dikke tien voor alles, voorheen bestelde ik alles bij de Bijenkorf maar vanaf heden ben ik ambassadeur van Schulte! Ga zo door!! Met vriendelijke groet, J.G. Bik
En zo mooi ingepakt!
Uitstekende service altijd iemand aan de lijn goed verpakt makkelijke betaling dank
Binnen 24 uur van bestellen tot aflevering, waar kom je dat nog tegen in deze Corona tijden. Chapeau voor zowel Schulte als KPN post.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.