Goede service en kwaliteit
Misschien is het mogelijk om afwijkende maat aan te geven op de site? Mijn badjas maat S/M valt als XL
fijne zaak
Levering en produkt heel goed
Keurige levering van bestelde kleding in nette dozen en eenvoudige retour principe bij het constateren van een foutieve maat.
zo als altijd prima service en kwaliteit
Met gemak besteld en in deze corinatijd zelfs heel snel geleverd. Perfect! Waarvoor dank! Ik wens jullie allen het beste. Vriendelijke groet
Uitstekende kwaliteit zoals ik gewend ben van Schulte Herenmode. Helaas een butler met oranje NL Post tenue ditmaal vanwege corona maatregelen, maar een goed advies gekregen om voor extra lange mouwen te gaan.
Mijn eerste ervaring was niet zo goed. Trui terug gestuurd. Zat een klein gaatje boven het logo. Dit werd netjes opgelost. Met enig mail-verkeer werd mij een nieuwe trui toe gestuurd
netjes en optijd geleverd wat ik heb besteld. ik zou zeker nog een keer bestellen
Alles weer snel en goed geleverd.
Schulte heeft een goed assortiment en vanwege het merk Vanguard kwam ik hier terecht. Een broek van mooie kwaliteit. De levering was snel en goed verpakt.
Uit groot assortiment kunnen kiezen. Nadat de bestelling gedaan is, werd er snel geleverd. En ook erg prettig: retourzenden is ook gratis ( retourzenden was overigens in mijn geval niet aan de orde). Fijn bedrijf!
Goede merken en prima service bij Schulte.
snel en efficient afgehandeld
Nog nooit met Schulte Herenmode van doen gehad. Nu via een zoektocht naar herenpyama`s bij jullie terecht gekomen. Direct een zeer goede indruk gekregen. Inrichting site, informatie over de produkten: helder en eerlijk. Bestellen, afhandeling en bezorgen dik in orde. Kijk inmiddels verder om eventueel polo`s te bestellen. Vriendelijke groeten, Gerard Ploeger, Blaricum
Overzichtelijk zeer goed en snel gewoon Super
In keurig pakket verzonden. Voor herhaling vatbaar.
een paar keer iets moeten terugsturen (eigen fout) maar steeds weer uitstekend en vlot geleverd, ook de refund! dank!
Mooie doos waarin trui werd toegezonden.
Keurig verzorgd.
Gewoon goed
Snelle en levering . Gewoon perfect
Handige site, makkelijk filteren en supersnelle service. Binnen 1 dag spullen binnen op de afgesproken tijd ( tijdlock), zo hoort het!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.