Het bestelde product werd snel en correct bezorgd. Niets op aan te merken.
Het bestelde product werd snel en correct bezorgd. Niets op aan te merken.
Mooie website, product is goed te vinden. Na het bestellen en betalen wordt het produkt direkt verwerkt en verzonden. De bestelling/levering is goed te volgen. Zeer mooi en zorgvuldig verpakt met goed verzorgde retourformulieren. Petje af.. super goed.
Snel verzonden en goed verpakt. De Schiesser pyjama's zijn van goede kwaliteit en hebben een juiste pasvorm.
heel goed
Absolute topservice! Product in kledingzak én ook nog eens leuk verpakt.
Mooie jas !
Eerste maal dat ik iets aankocht op hun webshop. Artikels komen overeen met de verwachtingen. Snelle levering. Een aanrader
Mijn eerste online bestelling bij dit bedrijf heb ik als erg goed ervaren
Bestelling cf wensen correct en snel en goed uitgevoerd. Product inmiddels al naar teverdenheid | gedragen| .....
Her kan ik niets aan toevoegen!
Alles conform afspraak. Zelfde kwaliteit online als in de winkel geleverd wordt bij u.
Verkeerde maat ontvangen en geretourneerd. Intussen opnieuw besteld en nu wel de juiste maat ontvangen. Intussen wel de factuur ontvangen via afterpay. Moet ik deze nu betalen en achteraf mijn geld terug krijgen?
Ben helemaal niet blij met de situatie. Kreeg mijn bestelling binnen. Keurig verpakt dus dat gaf een goed gevoel...tot ik de trui uit de doos haalden. Midden op de trui zat een vetvlek !!... Meteen klantenservice gebeld. Die vertelde mij de trui te retourneren. Na ontvangst gaan ze dan een andere opsturen. Maar ben nu een paar dagen verder en geen trui ! Baal want ik denk dan stuur op voorhand een nieuwe dan had ik die voor mijn avondje uit aan kunnen doen...... Eigenlijk hoeft het voor mij niet meer..... Dus beter naar een winkel gaan volgende keer.
Wij hebben inmiddels contact gehad met meneer.
Fijne winkel snelle levering en goede produckten.
Snel en makkelijk bestellen veel keus prijs kwaliteitsverhouding gaat, maar redelijk duur in de sale ten opzichte van andere stores
Perfecte pasvorm Uitstekende kwaliteit..top
Duidelijke website, veel keuze, snelle levering en een helder en klantvriendelijke omruil en retour procedure met de Afterpay optie. Ik kan Schulte Herenmode iedereen aanraden.
Website duidelijk; wel iets oubollig. Bestellen, verzenden, verpakken en ontvangen perfect en snel!
pijama's zorgvuldig ingepakt verzonden en ook nog heel snel!!
Alles wederom perfect geregeld!
Wordt altijd precies gedaan wat men beloofd.
snelle wijze van communiceren, een product even niet voorradig meteen een e mail dat de levering iets op zich laat wachten
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.