Snelle, correcte service en artikelen prima kwaliteit
Ik heb iets besteld online op basis 1 a 3 dagen verzendtijd . Had beter in winkel kunnen kopen Nu ik met vakantie gaat loop ik deze zending mis
Twee jassen gekocht. Eentje was te klein. Kon deze makkelijk terugsturen en de retour was snel afgehandeld. Fijne winkel.
Positief
Zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverde produkt.
Efficient retourproces i.v.m. verkeerde maat
Altijd correcte behandeling en snelle levering. Too winkel
Goede maatvoering, ook in grote maten. Hoge kwaliteit, goed prijsniveau. Soepel retour- en ruilbeleid. Mooie en stevige verpakking voor de webshop. Ik ben graag klant!
hem stond beschreven met borstzak maar het was helaas zonder borstzak ! Ook het klassieke knopje op de achterkant van de col is er niet ! Ik stel mij de vraag of dit wel degelijk een orgineel GANT hemd Is ?
Jas besteld; viel tegen qua pasvorm; teruggestuurd en snel het geld teruggestort. Goede service dus.
Snelle en uitstekende levering van het juiste artikel met prima pasvorm.
Was op zoek naar leuke boxer bijna nergens te krijgen totdat ik op jullie site keek mooie boxer voor een goede prijs
Bij Schultemode is er een ruim assortiment kleding van kwalitatief hoogstaande merkartikelen. De website is goed te bedienen en het bestellen is eenvoudig. De levering tenslotte is netjes op tijd. Jammer is dat de winkels zich alleen in de Bollenstreek bevinden. Schultemode zou moeten uitbreiden naar andere delen van het land.
Mooi assortiment en snelle levering
Vele shirts gekocht en alle van top kwaliteit en snelle zending .
Koop graag bij Schulte Herenmode, een vertrouwde webshop met top merken.
Zeer mooie kleding, duidelijke foto,s op de website, goede aanbiedingen, snelle levering en goed verpakt!
Verkeerde opgestuurd, daarna geen reactie gehad. Ik heb het toen maar teruggestuurd. Ik hoop dat ik mijn geld nog terugkrijg
Ik ben al jaren klant en heb nog geen enkele slechte ervaring. Van levering tot eventuele retour zending en de afhandeling hiervan snel en accuraat!
Broek was op tijd, voldoet qua kwaliteit en ook de juiste maat
Zie hiervoor
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.