Heb ook een goed vertrouwen in de toekomst met Schulten Mode. Top bedrijf !!!
Ik had twee items besteld: de ene te groot, de andere te klein. Dat is altijd het risico bij online, dus beide geretourneerd en meteen de juiste maten besteld. Retour is direct verwerkt en het bedrag stond ook per ommegaande op mijn rekening. Ik kom zéker terug bij Schulte!
Zeer duidelijke site, om iets op te zoeken/uitkiezen,enz. en niet te vergeten vaak leuk geprijsd. Veel keus aan merken! Heeft een goede service, ook als je ( helaas ) iets terug moet sturen.
Pakket netjes verpakt en verzonden.
Jammer dat de maat niet goed is, mijn eigen schuld overigens
Meyer broek afgeprijsd. Prima kwaliteit en netjes geleverd zoals gewend van Schulte herenmode
Altijd tijdige en nette aflevering.
Ik heb al meerdere keren wat bij hun besteld. Altijd goede service! ik kan het iedereen aanraden!
goed hoor altijd .
Je denkt fijn een korting, maar als je wil gaan bestellen horen die producten er niet bij. dit heet misleiding.
Dank u voor uw review. De voorwaarden die horen bij de korting staan duidelijk vermeld in de e mail die u heeft ontvangen. Daarin staat aangegeven voor welke artikelen de korting geldt en voor welke niet. Wij proberen dit zo helder mogelijk te communiceren om misverstanden te voorkomen. Heeft u hier nog vragen over, dan helpen wij u graag verder per mail: [email protected].
Ik koop mijn kleding graag bij Schulte. Brede keuze, ook in lengtematen.
Geen enkel probleem. Site is goed en helder. Best veel keuze en bezorging was goed.
Een winkel waar je in vertrouwen een mooi aanbod aan degelijke, kwalitatieve, herenmode vindt. Met zorg verpakt, tijdig verstuurd en mèt een retourlabel bij de verzending. Top! Dank u Schulte Herenmode!
Mooie kwaliteitsprodukten, goede prijs en snelle levering
Nu vaker kleding bij gekocht, breed assortiment met snelle en correcte levering
Kan er vinden wat ik wil
Heb snel kunnen vinden wat ik nodig heb. Besteld en binnen de afgesproken tijd ontvangen.
prima bedrijf,veel keuze en prijs en kwaliteit,niets aan veranderen.!
Mooie website, goed product snelle levering!
Veel keuze in grote maten herenmode van goede merken.
Mooie iets langere winterjas waarvan het bovenste stuk verwijderd kan worden.
Ik zag een zg midden jas , erg leuk, besteld en zoals gebruikelijk snel geleverd, goede pasvorm, ik ben tevreden ,
Via webshop besteld. Mooie jas ontvangen, snelle levering. Alles prima. Dankjewel!
Snelle levering en een goede prijs en kwaliteit
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.