Super servicegericht

Ik had een last minute sinterklaasbestelling en het verzoek of deze snel verzonden kon worden (dag van bestelling). Dat gingen ze regelen, was geen enkele moeite. Mijn pakje was er de dag erna zoals gewenst. Kan het iedereen aanbevelen en zal hier voortaan meteen bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Goede kwaliteit-snelle levering. Alles 100 %

Zoals hierboven vermeld. De kwaliteit is uitstekend. Leveringstermijn is ongeveer 2 dagen hetgeen zonder meer goed is, We zullen zeker volgende bestellingen gaan plaatsen.

• Kwaliteit

Helemaal prima, kan niet beter.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• Kwaliteit

Goed, niks meer aan doen

Goed, duidelijk en snel

• Kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt

Het geleverde product voldeed aan wat ik er van verwachtte.

geweldig

op het prijskaartje stond 114.95 ik moest 124.95 euro betalen heb daar melding van gemaakt. vandaag kreeg ik een correctie dat 10.00 euro in mindering werd gebracht. ik heb al vaker iets besteld bij jullie, en zal zeker nog vaker iets bestellen. Kan alleen maar zeggen geweldige service. met vriendelijke groetjes. Riet Collard Kraus

prima zaak

zeer veel keuze goede kwaliteit vlotte levering

snelle levering, mooi materiaal

Prettig

Goede kwaliteit en service

Na twijfel over de juiste maat van mijn bestelde vest heb ik contact gehad met de klantenservice. Ze hebben mij uitstekend en vriendelijk voorzien van advies. Klasse !!

• Kwaliteit

precies geleverd gekregen wat ik besteld heb, met een attente mededeling dat niet alles op voorraad was, zodat het enkele dagen langer zou duren. Uitstekende service!

• Kwaliteit

Alles altijd prima in orde.

Altijd alles proma in orde.

• Kwaliteit

er is alleen een probleem met het invullen van email adres. site geeft aan adres niet te kennen zodat ik iedere keer als nieuwe klant moet inloggen

• Kwaliteit

prima service, prima levering, makkelijk retourneren en mooie kleding

Het is een fijne winkel om kwalitatief goede herenkleding te kopen. Ze hebben een ruim aanbod en bieden een prima service.

• Kwaliteit

Duidelijke website en zeer snelle en correcte levering

Op het laatste moment nog een sinterklaascadeau besteld, was ruim op tijd binnen, zeer tevreden over het artikel!

• Kwaliteit

Excellente expérience sauf la réception du colis

Support, à distance de votre vendeur d'Heemstede qui a été de très bon conseil. La commande claire et simple sauf que le pays choisi retourne toujours vers Nederland, j'ai dû la recommencer en n'utilisant pas mes données enregistrées. La commande a bien été expédiée pour arriver le 5 novembre. La commande a été livrée à 21:53 ce que j'ai appris par un mail de Post NL. Ce livreur n'a pas sonné et à déposé le paquet sans avertir devant la porte. Il fallait signer le bordereau d'expédition, jamais fait mais il est signé. Ceci n'a rien à voir avec Schulte Herenmode mais est peu sûr

• Kwaliteit

Wat men toezegd komt men na

Perfecte service

Door een fout van mezelf, kreeg ik geen bevestiging en geen verzendbevestiging. Voor de zekerheid gebeld, daarna alles aangepast en alle e-mails werden doorgestuurd. Bestelling was netjes, snelle levering. Wij zijn erg tevreden

Geweldig!!!

Mooie en duidelijke site. Mooie merken. Levering ruim binnen de opgegeven tijd

correcte afhandeling, zeer snelle levering

correcte afhandeling, zeer snelle levering

Ruime keus en diversiteit

Prima kwaliteit en zeer ruim in keus

Zoals het hoort. Goed!

Goede ervaring.