uitstekend

door een foute maataanduiding van de fabrikant, overhemd terug gestuurd, het bedrag is dezelfde dag gecrediteerd. prima!

Snelle service en betrouwbaar

Zondag besteld en dinsdag de spullen volledig binnen

• Kwaliteit

Correcte tijdige levering met kwaliteits-artikelen

Als regelmatige klant ben ik zeer tevreden over de leveringen en de geboden kwaliteit, voor vaste of regelmatige klanten kon wel wat voorzien in prijsreductie dmv punten of dergelijke

• Kwaliteit

Goede service, nette bezorging en afhandeling.

Duidelijke site en goede communicatie indien levertijd langer duurt. Zeer tevreden.

topbedrijf!

Ik bestelde een broek, deze bleek te klein te zijn en ik kon het op eenvoudige wijze retourneren. Retourneren zonder extra kosten. Dat noem ik nou nog eens service. Geweldig.

Niet

Mijn ervaring is, Dat ik niet het juiste pakje kreeg, en het weer terug moest sturen. Dus ik kan niet positief beoordelen

Prima.

Weet u, ik koop vrijwel alles op het internet. Zodat ik dagelijks een pakketje bezorgd krijg. Soms meer dan één pakketje. En zelfs als het een doos houtschroeven betreft, wil de leverancier dat je een 'beoordeling' schrijft. Dat moet eens ophouden, want u zult begrijpen dat mensen chagrijnig worden van al die beoordelingsverzoeken. En zulks kan niet in uw voordeel zijn. Nu ik toch aan het schrijven ben: ik bestelde een jeans van Pierre Cardin type Lyon. De laatste keer dat ik een stel van deze broeken kocht was vijf jaar geleden. Wat ik erg prettig vind is dat ook na 5 jaar dit model broek nog identiek is in elk opzicht. Gelukkig verandert niet alles. Overigens..., wie léést al die beoordelingen? Geen hond, denk ik. Ik tart u mij te berichten dat u deze beoordeling gelezen heeft. Mijn e-mailadres is [email protected] Met vriendelijke groet, Frank Dekker.

top

goede website, snelle service

goede waar,snelle levering

uiotstekend

Perfect en zoals altijd.

Uitstekend, het maakt dus niet of je online of in de winkel koopt.

snelle en correcte levering

kwaliteit prima

• Kwaliteit

Goede omschrijvingen op de website, uitstekende service!

Moeilijk om in te schatten welke maat je moet nemen bij de keuze van een artikel. Soms staat daarbij hoe lang, hoe zwaar iemand is om een goede keuze van de maat te maken.

• Kwaliteit

Vlotte bediening, maar toch niet bediend :-)

Ik heb een kledingstuk besteld dat vlot geleverd werd, na betaling via de webshop. Niets op aan te merken. Alleen: het kledingstuk past de bestemmeling niet, en we zullen het dus jammer genoeg moeten terugsturen.

Super in alle opzichten.

De zin hierboven spreekt voor zichzelf , er is weinig nog aan toe te voegen . Regelmatig maat ik gebruik van uw site. Een keer is het voorgekomen dat het pakketje te groot was voor hetgeen wat er in zat. ( een winterjas ). Ik had de indruk dat het pakketje was opengemaakt. Bij navraag bij de buurvrouw ( pakketje was daar bezorgd) kreeg ik de indruk dat zij het had opengemaakt. ) het antwoord wat ik kreeg was: “ O ja, het pakketje is wel erg groot voor datgene wat er inzit” ik kan dat natuurlijk niet echt bewijzen, maar kreeg wel de indruk. Misschien ervoor zorgen dat het pakketje niet meer kan worden opengemaakt. Ondanks dit blijf ik super tevreden. Mvg, Thea.

betrouwbaar

betrouwbaar

• Kwaliteit

Snelle service, met ruilmogelijkheid in de winkels

• Kwaliteit

Snelle levering en mooi ingepakt, daar hou ik van!

• Kwaliteit

Overzichtelijke site, goeie keuze en Snelle levering

Snelle levering en goede prijs vind ik belangrijk

Top en snel

Duidelijke website

• Kwaliteit

mijn eerste ervaring met Schulte herenmode is een hele goede.

ik heb 6 artikelen online besteld. Een artikel was niet op voorraad dit werd keurig gemeld maar ondanks dit is de gehele bestelling snel geleverd. Alle kleren waren correct en de goede maat. Prima!

super tevreden, wederom

Wederom alles goed gegaan, alleen melding Post NL ging niet goed, maar daar kan Schulte Herenmode niets aan doen. Keurig verpakt, zoals altijd en snel bezorgd op afleveradres. Jammer dat niet alles te zien is in winkel, maar dat kan ik ook wel begrijpen als je ziet hoe uitgebreid hun leveringsaanbod is, anders zou ik zeker hen een keer bezoeken. Prijstechnisch zijn ze zeer concurrerend, maar eerlijk is eerlijk, sommige andere aanbieders bieden soms net even iets meer korting, maar dat zijn echt kleine verschillen. Bij Schulte weet ik al jaren hoe ze leveren en snel en dat geeft mij een prettig gevoel.

super tevreden, wederom

Wederom alles goed gegaan, alleen melding Post NL ging niet goed, maar daar kan Schulte Herenmode niets aan doen. Keurig verpakt, zoals altijd en snel bezorgd op afleveradres. Jammer dat niet alles te zien is in winkel, maar dat kan ik ook wel begrijpen als je ziet hoe uitgebreid hun leveringsaanbod is, anders zou ik zeker hen een keer bezoeken. Prijstechnisch zijn ze zeer concurerend, maar eerlijk is eerlijk, sommige andere aanbieders bieden soms net even iets meer korting, maar dat zijn echt kleine verschillen. Bij Schulte weet ik al jaren hoe ze leveren en snel en dat geeft mij een prettig gevoel.

• Kwaliteit

Niet alles binnen gehad zonder bericht van jullie

4 dingen besteld, 2 binnen gehad verder geen enkele melding dat de andere twee later of niet komen Ik stuur de andere twee retour

Niet best

Ten eerste werkte de kortingcode niet. Gebeld met schulte. Pas als ik voor 100 euro kocht. Ik voor 100 euro in de winkelmand. Code werkte nog niet. Gebeld met schulte. Geldt niet op aanbiedingen. Ik twee paar sokken die niet in de aanbieding waren in de winkelmand. Totaal inmiddels 125 euro. Code werkte nog niet. Gebeld met schulte. Er moet een item zijn van 100 euro per stuk niet in de aanbieding. Waardeloos al die voorwaarden. Ten tweede. Overhemd kopen. Filter gezet op "geen borstzak" overhemd gekocht en wordt thuis bezorgd met borstzak. Ik weer op de site kijken. 50 overhemden zonder borstzak en eentje met..... En die had ik net gekozen zonder dat ik het zag..... Daarom had ik de filter natuurlijk ook gebruikt. Moet het item nog terugsturen denk dat het geld retourneren wel goed komt. Iig 2 mooie handvaten om de site te verbeteren. Succes hiermee.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG