Dit heeft verder geen uitleg nodig!!!!
Perfect en vakkundig geholpen.
zie bovenstaande
Online mooie gevonden en besteld en ik bleek toch mijn maat iets te krap te hebben ingeschat😊, retour was goed en snel geregeld dankzij de bijgeleverde retoursticker. Daarna wel de juiste jas gevonden en werd snel geleverd.
Aankoop voldoet geheel aan de verwachting.
👌👌 zeer tevreden.
Alles klopt. Het overhemd voldoet aan mijn verwachtingen en werd snel geleverd in een mooie verzenddoos. Geen plastic zak die door de brievenbus kan worden gedrukt. Schulte Herenmode laat van het begin (de website) tot aan het einde (verpakking) zien dat zij staan voor kwaliteit en maken het ook waar.
En super snelle service met hele mooie merken zeker een aanrader
Één artikel was niet op voorraad. Kreeg meteen mail daarover. Binnen paar dagen toch geleverd.
Snelle bezorging en netjes verpakt
Ik was in de winkel op de binnenweg en kon niet slagen. Thuis gekomen kregen wij het idee de website te raadplegen. En ja hoor, mijn keus was ruim aanwezig en de bestelling en aflevering verliepen uitstekend. Als tip wil ik meegeven dat het winkelpersoneel de klanten er op moeten attenderen dat er een website is. Het is mij niet opgevallen maar ook een verwijzing, bijvoorbeeld bij de kassa of uitgang naar de website beveel ik aan. Goede winkel, kom zeker terug.
Bestelling en afhandeling is goed georganiseerd. Alles liep op rolletjes. Helaas moest ik de geleverde Pierre Cardin broek terugsturen, omdat de stof (textuur en kleur) veel minder mooi was dan mijn huidige exemplaar. Blijkbaar is bestellen op model/maat/kleur toch niet precies genoeg. Jammer van alle moeite, maar ik heb vertrouwen in vlotte retour-afhandeling. Mijn vraag is nog wel: hoe had ik dit kunnen voorkomen?
Snelle levering en als het product niet naar verwachting is dan gaat retour zenden eenvoudig en snel.
Artikelen van hoge kwaliteit, vlotte levering, vriendelijke service.
Bestel regelmatig bij Schulte. Handige website, grote collectie, snelle levering en duidelijke communicatie.
De bestelling via de webshop is keurig op toegezegde datum geleverd.
Zeer tevreden klant die in toekomst graag weer iets besteld
Positief
uitgebreide keuze super snelle levering
Geachte heer , mdevrouw , De bestelling via de webshop ging perfect , de producten zijn zeer goed van kwaliteit , zeer snelle levering , goed en heel mooi en stijlvol verpakt , gewoon heel erg goed.
schiesser blijft steeds de Beste !
Heb bestelling gedaan en retour gestuurd. Na tien dagen vanaf de besteldatum stond het geld weer op mijn rekening.
Snelle levering en prima service!
Duidelijke site, doen wat afgesproken! En zorgen voor een heldere retourprocedure.
Zo wil je dat het gaat.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.