Snelle levering in keurige verpakking. Goede communicatie via email. Echt een aanrader!
Uitstekende broeken. Lengte voor maat 50 wat aan de lange kant; heb de broeken iets moeten laten inkorten. Maar verder perfect. De verzending werd aangekondigd op dag x maar die volgde pas op dag x+1, slordig. Ik koos voor afhalen bij Read Shop, Plein 11 in Houten. De keuze voor de Read Shop werd via uw website echter veranderd naar een alternatief adres op mijn naam en op Plein 11-b. De Read Shop verzending werd daardoor niet herkend door de PostNL app. Gelukkig bestaat Plein 11-b niet en werd de zending toch afgeleverd bij de Read Shop. Alles bijeen een wat slordige verzending, moet echt beter.
Mooie kwaliteit Goede service
Makkelijk, overzichtelijk, duidelijk. Geen gedoe. Prachtige service.
Ik kon geen twee paar sokken tegelijk bestellen. Daardoor 2 keer verzending , dat is jammer. En: een paar sokken in grote plastic zak en grote doos is extreem veel verpakking. Jammer. Ook betekent een grote verpakking verboer van veel lucht. Ook jammer.
Eenvoudige bestelling van kwaliteitskleding met vlotte afhandeling en aflevering
Correcte afhandeling en prima kwaliteit overhemd Eterna comfort fit.
Was opzoek naar een bepaalt type overhemd. Schulte herenmode had ze en voor een goede prijs. Levering verliep vlot en zoals verwacht.
Ruime en duidelijke keuze. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Prima dus.
ik krijg af en toe een kortingspas maar kan deze bij geen enkel product inleveren een verlanglijstje zou makkelijk zijn in uw winkel
Zeer snelle levering. Netjes verpakt.
Het is allemaal keurig verzorgd behandeld!
Voor het eerst kennisgemaakt met Schulte in Nieuw Vennep, heel lang geleden. Daar voor het eerst kennis gemaakt met M.E.N.S. broeken in kwart maten met een verlaagde voorkant. Sindsdien nooit meer wat anders gekocht. Omdat dit niet overal te koop is, is bestellen via internet voor mij een uitkomst.
Ik kreeg het bestelde snel en in mooie verpakking
De website van Schulte is vrij duidelijk en je kunt daarmee snel vinden wat je zoekt. Al komt dat misschien omdat ik misschien al 20 jaar de zwarte Pierre Cardin Deauville broeken draag.
Goede snelle service.
Koop niet zoveel bij Schulte herenmode, maar de keuze is geweldig groot en de service idem ditto !
broek zit goed.
Duur chines kwaliteit !!!
zoals gebruikelijk first class
prima levering, netjes en verzorgd geleverd, een goede keuze deze zaak. En een zeer tevreden klant nu.
Alles ging gewoon goed. Snelle levering.
Artikelen zoals verwacht. Keurig op tijd geleverd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.