a
Kwaliteit van aankoop zoals hij moet zijn! Verzending niets op aan te merken!
Duidelijke site. Mooi assortiment. Ook mijn maat, wat groter, in assortiment èn op voorraad. Goede prijs.
Zij hebben zelfs veel verstand van computer sofware.
Helaas zijn er alleen winkels van Schulte Herenmode in de randstad. Het blijft daarom vooralsnog bij internet aankopen. Zouden er ook polo's zijn van Ted Baker (normaal of regular fit)??
Beste meneer , Bedankt voor uw beoordeling via KiyOH. Tot onze spijt hebben wij het merk Ted Baker niet in ons assortiment. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Prima site en snel geleverd
ik heb altijd al een zwak voor uw kledingstile,ze springt er uit door solideafwerking en moderne uitstraling de naam schulte zegt dat .
je bent een goede verkoopservice
Een verkeerd geleverde bestelling komt waarschijnlijk niet vaak voor. Bestel en leverproces is duidelijk en snel voorzien van voldoende communicatie echter bij een verkeerd gekeverde bestelling kan deze communicatie beter. Wel is alles naar tevredenheid geleverd.
Beste meneer, Bedankt voor uw beoordeling via KiyOh. Wij nemen dit zeker mee als verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
De producten waren snel geleverd en voldeden aan het verwachtingen. Ook de verschillen qua maten en pasvorm waren duidelijk aangegeven, waardoor ik de juiste keuze kon maken. Ik zal ongetwijfeld vaker bestellen.
zie boven
Een flink afgeprijsd artikel bleek na bestelling niet meer op voorraad, maar is binnen enkele dagen alsnog geleverd voor dezelfde prijs. Hierover vooraf keurig een mail ontvangen, inclusief mededeling dat er contact met de fabrikant was gelegd. Ook het terugbetalen na retournering van een artikel is binnen enkele dagen afgehandeld. Verder is het een goede service dat er al een retouradressticker meegeleverd wordt en is de verpakking goed 'herbruikbaar' voor retourzending. Ook de (achtergrond-)informatie op de site van artikelen en oa de diverse maattabellen voor de verschillende merken/typen overhemden zeer handig.
Keurige zaak!
Goede en snelle service
Keurige levering, goede kwaliteit en prettige klantenservice. Het is merkkleding dus wat hogere prijzen, maar wel marktconform
Snel besteld, snel geleverd, mooie merkkleding en goede verpakking !
Grote Keuze, prijs kwaliteit, Levering. Zijn zeer goed
Mijn zoveelste bestelling bij Schulte Herenmode. Top dat ze nu ook een portal hebben. In dit geval een State of Art overhemd in de aanbieding gekocht. Orderproces en levering is prima verlopen. Betreft voor zover ik kan zien gewoon een ongeopend 'voorraad' artikel en geen 'winkel' artikel, maar blijkt toch wel dat de productiecontrole van State of Art te wensen over laat de afgelopen periode. Reeds meerdere overhemden waar veel losse draden aan zitten en diverse knoopjes best wel los. In dit geval zelf opgelost door 4 !! knopen er opnieuw aan te zetten. Terugsturen had gekund, maar betreffende artikel was zo ineens weer duurder geworden. Dus ook allemaal weer gedoe achteraf. Dus ja, Schulte Herenmode : OK ! Kwaliteit product : Matig/Redelijk (maar daar kan Schulte ook niet zoveel aan doen, behalve zelf scherper op kwaliteit toe zien en niet acceptabele goederen gewoon terug te sturen naar State of Art).
altijd te vreden over de kwaliteit
Makkelijk bestelling te plaatsen. alevering in stevige kartonnen doos👍
Schulte Herenmode is aan van de weinige die een groot aanbod heeft van overhemden met lange mouwen. Daarnaast een prima service. Snelle levering en netjes verpakt.
Als je weet wat je moet hebben kun je het vanuit je luie stoel op elk moment bestellen. Bezorging en betaling is geen enkel probleem.
Wederom mooie, kwalitatief goede kleding kunnen kopen voor een scherpe prijs. Snelle levering, betrouwbare terugkoppeling over status aankoop en levering. Weer uitstekend verzorgd.
zie bovenstaande.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.