Prima ervaring met Schuitema Herenmode. Ga in de toekomst regelmatig de website doornemen.
Ondanks dat de maat niet klopte en het retour heb gezonden kreeg ik keurig netjes een bericht van ontvangst en binnen 2 dagen mijn geld weer op mijn rekening. Keurig 👍👍👍. Dit heet “klantvriendelijk”
Helaas voldeed het product niet aan de verwachting en heb ik het teruggestuurd. Zowel het bestellen als het terugsturen ging probleemloos.
Zoals beschreven in die ene zin. Kortom 10 op 10.
Snelle levering en prijs kwaliteit
Snelle verzending en goede kwaliteit
Erg tevreden over het product en over de vlotte levering. Keurig verpakt!
overhemd als comfort fit besteld. levering modern fit
sportief kleurrijk short en voel me weer 10 jaar jonger
Zeer tevreden klant
Wat goed dat 'lastige' producten die moeilijk te krijgen zijn, zo snel leverbaar zijn!
Duidelijke website en bestelling is direct verwerkt en de volgende werkdag al bezorgd. Zoals is beloofd op website.
Tot oktober 2017 kocht ik mijn broeken, overhemden, basics in het filiaal te Lisse. Mijn echtgenote is overleden in okt. 2017 en ik niet meer auto rij (leeftijd 81 jaar) is het voor het eerst dat ik nu een pyamabroek heb gekocht. Daar ik de meeste maten heb opgeschreven is het nu makkelijk voor mij mijn aankopen op deze manier aan te schaffen. Dit is voor mij de beste optie en zeer zeker niet de laatste. Het is mij bijzonder makkelijk de aankopen in het vervolg zo te regelen.
Gelet op het bovenstaande overbodig
Helemaal top
Snelle levering en goed verzorgd
Ik vind bij Schulte wat ik elders niet direct vind !
Twee artikelen besteld waarvan 1 niet naar mijn zin vanwege een oneffenheid in de stof, deze daarom retour gestuurd. Nette reactie per e-mail hierover ontvangen en het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel is aan mij terugbetaald.
Dit was mijn eerste aankoop. Door de korting was het aantrekkelijk om dit artikel van hoge kwaliteit aan te kopen. Het was verzonden in mooie doos.
Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ik ben zeer vriendelijk behandeld
Fijne webshop, goede artikelen en snelle levering
Hoewel ik de service in de winkel als bijzonder prettig ervaar, is kopen via internet een goed alternatief. Juist omdat ik het merk en de pasvorm ken.
Prima makkelijk snel
Je kan kiezen uit heelveel topmerken !
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.