Prima makkelijk snel
Je kan kiezen uit heelveel topmerken !
Overhemd besteld maar na één week helaas niet geleverd. Of het pakket zoek is geraakt of dat er onjuiste voorraad was is mij onduidelijk. Reactie van klantenservice was ook zeer langzaam.
Wij hebben persoonlijk met meneer contact gehad i.v.m. vermissing pakket. Wij hebben het opgelost met meneer. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
De zending snel ontvangen. Helaas te kleine maat gekozen. Simpel te retourneren.
Dag 1 besteld en dag 2 in huis in goede verpakking, keurig!
de prijs was goed
Wij hebben er alles aan gedaan om meneer van dienst te kunnen zijn. Echter in een Sale periode is een nabestelling via de leverancier niet altijd meer mogelijk. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
het waren mooie overhemden mooie kwaliteit maar heb ze alle 2 terug moeten sturen want de maten waren groter dan dat ik ben gewend dat was zeer jammer
Wij rijden er zelfs voor naar Hillegom om door Fred te worden geholpen. Waanzinnige sortering in kleur en maat. hebben de zaak ontdekt via de online site.
Hele leuke sweater besteld in de sale. Snel geleverd. Zeer tevreden.
goede telefonische begeleiding bij het maken van keuzes (fit, maat, kwaliteit etc). goede prijs/kwaliteit (in sale).
Snelle levering, beschrijving en pasvorm perfect. Tot de volgende keer.
Ik bestel regelmatig bij deze site en ben altijd erg tevreden.
Snelle levering,heel tevreden.
snel geleverd
Als je vraagt een beoordeling te schrijven voordat je de spullen thuis hebt verwacht je geen hoge score neem ik aan
zoals altijd zeer tevreden
prijs-kwaliteit uitstekend
heb al regelmatig iets besteld ben erg tevreden over de service .
Ik heb hier kleding besteld met een leuke korting en, wat ik erg prettig vind, zonder verzendkosten. Vrijwel alle kleding voldeed aan mijn verwachting, behalve een korte broek die te klein was. Omruilen voor een grotere maat ging volledig probleemloos.
Een mooi polo gekocht voor een mooi prijs en snel geleverd zonder verzendkost, zeer tevreden.
Aanrader, ook voor de man met een maatje meer.
Mooi overhemd en snel geleverd
Jammer dat maten bij bestelling niet overeen lijken te komen met werkelijkheid.
Beste meneer, Bedankt voor uw beoordeling via KiYoh. Mocht u tijdens het bestellen twijfelen over de maten adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kijken graag met u mee naar de juiste maat. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.