Prima snelle levering, goede kwaliteit
Zoals boven omschreven.
Wij zelf hebben vermoedelijk de inbreng van lengtemaat van mouwen uit het oog verloren.deze zijn zeker lang genoeg ! Mijn echtgenote is nu bezig met er een stuk van af te halen .Volgende keer nog beter uitkijken naar alle gegevens die kunnen worden aangebracht !Mvg Callewaert R
Evenals bij vorige bestelling ook nu weer uiterst tevreden
Makkelijk bestellen en snelle levering
Snel, correct, kwaliteit.
Prachtig snel besteld duidelijke teksten prettig ook. Grote teleurstelling bij openen prachtige doos: shirt wit met vaag/zacht blauwe lijnen ( op de foto) is voorzien van hardblauwe! Sugg. :Na klus van foto's maken ook checken of productfoto overeenkomt met product.
Beste meneer, Bedankt voor uw beoordeling via KiyOh, Wij nemen uw feedback zeker mee als aandachtspunt. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Fijne winkel webshop mooi assortiment
Snelle levering van goede broek. Ik vind de prijs wat hoor, maar ja...
Keurig verzorgd de kleding
Vanaf bestellen tot ontvangst 2 werkdagen later, alles perfect geregeld. Geen klachten!
Als bovenstaande
Ik doe regelmatig bestellingen bij Schulte en over het algemeen geen klachten. Echter heb ik op 11 aug 2 shirts besteld en bleek dat op 12 aug de shirts substantieel in prijs waren verlaagd. Dus nog voordat ik mijn bestelling had ontvangen. Een verschil van 40 euro.
Uitgebreide keuze
Zonder enig probleem
Zeker nog eens bestellen
Het is makkelijk iets te vinden, er zijn voldoende maten beschikbaar (ook lengtematen!), de info bij de producten is duidelijk en de verzend/retour service is handig en snel.
Na de bestelling werd het artikel binnen enkele dagen geleverd. Helaas geen informatie over de bezorging via Post NL. Maar al met al tevreden.
Ik heb voor het eerst iets bij uw bedrijf online besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de pyamabroek die ik had besteld, maar ook over de afhandeling hiervan. 2 dagen na bestellin had ik het product al in huis, zeer netjes verzorgd. Ik beveel uw bedrijf van harte aan en zal zeker zelf ook nog weleens een bestelling plaatsen.
Grote keuze in kleding
Ik heb woensdag een ganse dag thuisgezeten op de track stond dat de bezorger onderweg was. Rond 18h00 veranderde dit alsof hij aan de deur geweest was maar dat klopte niet er zat ook niks in de bus. Op de track stond dat ze vrijdag terug kwamen, vrijdagmorgen terug bezorger onderweg niks gezien en dat veranderde terug alsof ze aan de deur geweest waren wat zeker niet zo was (terug niks in de bus) Daar stond ook op dat de zending in een afhaalpunt zou gedropt worden wel niet waar. Dus ik heb nog niks ontvangen Deze gang van zaken maakt me zeker niet blij !
Herenpantalon Dublin paste precies en ik ben er heel erg blij mee. Super snel bezorgd en netjes verzorgd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.