VerbeterpuntenGoed.
Pluspunten
Zeer ruime keuze
Pluspunten
supersnelle levering en een goed product
Pluspunten
Aandacht klant Kwaliteit en advies
VerbeterpuntenDe grapjes van de baas.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking via KiyOh. Wij gaan uw verbeterpunt zeker bespreken met de baas.:) Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Doet wat afgesproken is.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, goede ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
Prettig contact en goed oplossend vermogen bij een ontstaan probleem.
Beste heer, Bedankt voor uw feedback. U geeft aan een redelijke ervaring te hebben met ons bedrijf , graag ontvangen wij van u de mogelijke verbeterpunten. Graag zien wij uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Snel en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette snelle levering
VerbeterpuntenEcht grote maten leveren, met een snit die geschikt is voor “forse” mensen. Maten toelichten op de website
Pluspunten
Artikelen waren goed. Alleen heb wel een week op mijn bestelling moeten wachten. Weet niet waar dat aan lag aan jullie is Post nl
twee keer een bestelling niet gekregen,omdat de voorraad niet klopte op Uw website.Zou gecorrigeerd worden met twee kor- ting vouchers van Euro 5,00 is Euro 10,00 opvolgende bestel- ling.Is helaas niet gebeurd.Inmiddels een nieuwe bestelling gedaan.
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt, perfect.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Mooie producten, goede uitstraling
Pluspunten
Op basis van meerdere ervaringen is mijn beoordeling bijzonder positief. Zeker qua administratieve verzorging, postale verzorging van het pakket en uitvoering.
Pluspunten
Mooie site goede service
Pluspunten
Snelle levering, goede merken kleding.
Pluspunten
Goede spullen, snelle verzending en netjes en met zorg verpakt.
Pluspunten
Keurige verpakking en de gekochte cap is precies waar ik naar zocht (een zelfde was na jaren toch echt versleten).
Verbeterpuntendit is de 1e kennismaking cq. aankoop ; wel is het plan eens een bezoek te brengen aan een van de. fysieke winkels.
Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling via KiyOh. Graag zien wij u tegemoet in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.