Pluspunten
Super bedrijf!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VerbeterpuntenGewoon doorgaan op dezelfde voet!
Pluspunten
Snelle levering. Heldere communicatie. Netjes verpakt. Gratis paar sokken zou het afmaken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot assortiment in alle maten, prima kwaliteit, vlotte levering per post in uitstekende verpakking. Zo nodig uitstekende retourservice. Zeer aan te bevelen.
VerbeterpuntenWeet niet, ben zeer tevreden.
Pluspunten
veel keus ook in grotere maten. goed kwaliteit, snelle levring.
Pluspunten
Goed verpakt en snel verzonden
Pluspunten
Overzichtelijke site. Gemakkelijk zoeken. Prompte verzending
VerbeterpuntenIk ben een grote man. Naar ik aanneem. En er lopen hier in Nederland heel veel grote mannen rond. Daarmee bedoel ik het slag 1.90 m lang en ca 105 kg. zwaar. En die willen klassieke broeken dragen. Maat 58. De keuze is altijd heel beperkt. Het aanbod gering. De kleur is fout. Het model is fout. En ik fiets veel dus bijna nooit passen je kuiten er in. Fysiek winkelen heeft geen zin want je zoekt je de hele zaterdag te pletter. Webwinkel als deze heeft in ieder geval een beperkt aanbod. Ik ben geslaagd met een gele bandplooibroek met omslagen. Nu nog de beige. En de zandkleur. Als die ooit te koop komt.
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering en geen problemen met retouren.
Verbeterpuntenomschrijving van de bv. de broeken,niet juist ik krijg een italian fit en er staat in de beschrijving normalfit ! en de kleuren zoals op de voorbeelden zijn ook anders dan beschreven. Hierdoor al 3x een broek besteld en retour gezonden
Pluspunten
snelle levering, keurige verpakking, mooie kwaliteit, goede pasvorm
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling snel en goed geleverd
VerbeterpuntenGeen ontdekt bij deze bestelling
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, fraai verpakt. Tevreden klant!
Pluspunten
toegankelijke site, snelle levering. Prima!!
Pluspunten
Goede sales van normaal prijzige artikelen. Snelle service.
VerbeterpuntenAmper/geen verantwoorde producten (biologisch katoen, biologisch leer, plantaardige leervervangers). Er kan niet geselecteerd worden op kenmerk ‘sweatshop free’.
Pluspunten
Combinatie van winkel met webshop. Ik was onzeker over de maat, ben bij de winkel langsgegaan en gepast wat volgens de verkoper overeenkwam met wat ik wilde bestellen. Dat paste ook perfect. De leveringen was ook net iets sneller dan verwacht
VerbeterpuntenMisschien kijken of er op een of andere manier een service te koppelen is om de pantalon op lengte te laten maken? Evt door het naar een winkel te laten sturen daar passen en afwerken het er een week op zicht naar toe te sturen?
Pluspunten
SERVICE
Verbeterpuntende PRIJS
Pluspunten
duidelijke site, veel keus, stipte levering
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site. Snelle levering. Goede service bij eventuele annulering.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.