Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenZou zo direct geen punt weten
Pluspunten
goede sortering en stipte levering.
VerbeterpuntenAfgerekende prijs is €5,= hoger dan op het prijskaartje staat. Zijn dit soms de (verkapte) bezorgkosten?
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website. Gunstige prijsstelling. Artikel keurig verpakt. Duidelijk afleverproces, ook zeer snel. Alle papieren voor een eventuele retourzending zijn bijgevoegd (maar die had ik niet nodig).
Pluspunten
Snelle levering en zeer netjes verpakt.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden van de levering en colbert kwam keurig verpakt aan
VerbeterpuntenEr zit een klein wolhaakje op de voorzijde van het colbert. Betere controle voor het colbert verpakt wordt.
Pluspunten
mooie selectie
Pluspunten
Prima afgehandeld, snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenIk erger me aan de reclame die ik nu van u op mijn privé mails krijg opgedrongen. Daarom is dit mijn laatste koop
Pluspunten
Gewenste artikel was ten tijde van kortingsactie uitverkocht. Artikel werd bijbesteld en korting werd achteraf alsnog gecrediteerd! Prima service!
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenWinkel openen in Amstelveen. Hou niet van webshops, wil passen. Deze broek is te lang, nu moet ik hem dus ergens laten vermaken.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering
Pluspunten
Snelle levering van kwaliteit kleding
Pluspunten
Duidelijke site!
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
mooie collectie voor een oudere man
Pluspunten
Altijd correcte afhandeling van mijn order.
Pluspunten
Snelle levering, je krijgt wat je ziet, eindelijk een winkel waar nog echt klassieke herenmode te vinden is!
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan en een grote collectie klassieke dassen behouden. Dan kom ik zeer zeker vaker terug.
Pluspunten
Ik had 3 overhemden besteld en kreeg een bevestigingsmail en daarna nog 3 mails dat de overhemden niet op voorraad waren en bijbesteld werden bij de leverancier. Dit kon enkele dagen vertraging opleveren. Maar de overhemden werden reeds de volgende dag geleverd. Dat noem ik nog een service!
Pluspunten
Het bedrijf voert correcte service uit; Het is geduldig i.v.m. betalen factuur, Het heeft vertrouwen in de klant.
VerbeterpuntenHet bedrijf vind ik perfect. Het is wel mijn eerste ervaring.
Pluspunten
Perfecte afhandeling en dito levering. Ik ga hier zeker meer bestellen.
Pluspunten
Goede en vriendelijke service, snelle levering
Pluspunten
Eenvoudig bestellen Goed verpakt Eerder geleverd dan verwacht ondanks dat een shirt nabesteld moest worden. Gratis retour al helemaal ingeregeld met verzendsticker, mocht het nodig zijn.
Pluspunten
Vooral de service via het genoemde telefoonnummer is heel goed
Pluspunten
Erg mooie verpakking en het jasje dat ik had besteld was geweldig goed verpakt, met hanger en pochet. Zag er allemaal heel erg premium uit. Ben positief onder de indruk van dit bedrijf en het product dat ik mocht ontvangen !
VerbeterpuntenLevering is langzaam, kan wel 3-4 dagen duren
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.