Pluspunten
Goed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen
VerbeterpuntenVoorraad informatie kwam niet overeen met de webshop. Is echter wel binnen enkele dagen geleverd maar duurde daardoor wel een week langer dan verwacht.
Beste heer/mevrouw, Bestellingen op onze website kruisen elkaar weleens. Dan komt het voor dat wij bij een klantenbestelling een nabestelling moeten doen of ook weleens een uitverkocht melding. Er vind dan een communicatie plaats via de e-mail over de status van de bestelling. Schulte Herenmode
Pluspunten
Prima bedrijf met mooie artikelen, tevens een goede verzorging en snelle levering !! Helemaal TOP.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering. mooi 25 euro korting op besteding van 125 euro
VerbeterpuntenHelaas geen korting op mooie overhemden van Olymp. Op de site van Olymp zelf waren mooiere overhemden met korte mouw. Helaas kon ik deze niet bestellen, omdat hiervoor een credit card nodig was
Pluspunten
Snelheid van handelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette levering goed verpakt
Pluspunten
Voor de keren dat ik bij dit bedrijf heb besteld was de levering keurig op tijd en de bestelling was netjes verpakt. Met retourneren nog geen ervaring, tot op heden waren de bestellingen naar wens.
Pluspunten
Zeer uitgebreide website met veel keus! Achteraf betaling mogelijk via AfterPay.
Pluspunten
snelle levering, snelle afhandeling bij retournering
Verbeterpuntenkan er geen vinden
Pluspunten
Super service en snelle levering tegen een goede prijs
VerbeterpuntenDat de later aangeboden kortingscode langer geldig blijft ongeveer 2 maanden
Pluspunten
Mooie kwaliteit, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Duidelijke veilige goed werkende website. Snelle service. Mooie verzorging verzending.
Pluspunten
Snelle bezorging
Verbeterpuntenretour bevetiging laat heel lang op zich wachten,heb het artikel opnieuw besteld . 2keer betaald en nog niets gehoord over de terugbetaling. Ook de opmerking 30 dagen gratis op zicht is niet op alle betalings middelen van toepassing.
Beste heer/mevrouw, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Schulte Herenmode
Pluspunten
prima hulp bij de aankoop, goede en keurige verpakking
Verbeterpunteninstellen van een omruilmogelijkheid ipv een nieuwe bestelling plaatsen
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking. Wij hopen dit in de toekomst mogelijk te maken. Schulte Herenmode
Pluspunten
Snelle Levering
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit en service. Top!
Pluspunten
Altijd bereikbaar, zeer mee denkend. Houden zich aan hun woord
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.