Uitermate klantvriendelijke service!
Online besteld alles ging makkelijk en snel. En verpakking echt top!
Op basis van gedetailleerde informatie op website enkele pantalons besteld. Pasten goed en voldeden totaal aan verwachting. Geen 5/5 omdat er wat "kreukels" .c.q. valse vouwen in zaten door wijze van opslag en verpakking. In tien minuten opgelost met strijkijzer.
Snel en met zorg ingepakt
Mooie kleding, goede service. Fijn bedrijf om te bestellen.
Fijne webshop, snelle levering en betrouwbaar.
Vreemd genoeg te groot, is inmiddels teruggestuurd
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat het ontvangen artikel te groot was. Inmiddels is uw retourzending verwerkt en is het aankoopbedrag terugbetaald. U heeft hiervan per e-mail een bevestiging ontvangen.
Je hebt grote keuze bij de broeken op hun website.
vr de eerste x gekocht maar goede kwaliteit prachtige trui gekocht en staat hem ook nog geweldig
N.V.T.
komen afspraken na
Vlotte levering. Goede kwaliteit.
Mooie producten, goede verzending en duidelijke communicatie. Spullen in mooie verpakking bezorgd. Fijne website. Betrouwbare winkel!
Goede kwaliteit en snelle levering
Ook voor de grotere maten, lange mannen, dikke mannen en zelfs lange dikke mannen is er ruim keus in mooie merken, zoals Gant en Boss.
Prima betaalbare kleding
Telkens heel verzorgde service
X
Beste service.
Gewoon goed
precies volgens de beschrijving perfect
Zaterdag bestelt dinsdag geleverd
Makkelijk bestellen, duidelijke webshop. Mooie produkten en snel en verzorgd geleverd
het overhemd maat 41 paste niet, omvang te krap. Een eerder aangeschaft hemd van hetzelfde merk en maat ,P en S paste perfect. Wil wel een ander hemd hebben maar dan in maat L 42 en een ander design
Bedankt voor uw review. Het verschil tussen maat L/41 en L/42 is minimaal. Wij adviseren u daarom om te kiezen voor maat XL/43. Mocht u meer informatie willen, dan kunnen wij het gewenste overhemd eventueel voor u nameten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 0252-700276. Houd het artikelnummer van het overhemd bij de hand, zodat wij u snel kunnen helpen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.