Pluspunten
vlotte levering met prima verzendverpakking
Pluspunten
Keurige return afhandeling
Verbeterpuntenmaat tabellen ingewikkeld, zeker voor lengte maten.
Beste heer, Mocht u vragen hebben over een artikel op onze website kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice geeft u graag de juiste informatie. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Mooi product voor goede prijs
VerbeterpuntenCommunicatie liep wat stroef
Pluspunten
Pluspunten
Verzending prima geregeld. Goederen mooi verpakt. Vriendelijke, doortastende klantendienst. Werd goed geholpen.
Pluspunten
Correct
VerbeterpuntenBetere afbeeldingen van kleding weergeven
Pluspunten
Zeer snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenRetourzending invullen misschien vervangen door een sticker die gelijk retour kan?
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie hierover
VerbeterpuntenOnline voorraad goed beheren. Bij tweede bestelling bleek er maar 1 aanwezig terwijl je de site 2 kon bestellen.
Pluspunten
Prima website. Zoeken zeer uitgebreid en eenvoudig.
Pluspunten
snelle levering, artikelen helemaal naar wens, de prijs is prima
Pluspunten
eenvoudig te bestellen via de webshop en een snelle levering.
Verbeterpuntenweet niet of dit al mogelijk is, maar dat je kan zien wat er in het verleden besteld is. Ik moet nl altijd weer nadenken welke maat etc en bij volwassenen blijft dat toch redelijk stabiel.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking. Wij hopen dit in de toekomst mogelijk te maken. Mocht u informatie nodig hebben over een eerdere bestelling adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Schulte herenmode
Pluspunten
Bin zeer tevreden over de afhandeling
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntenbetere en completere materiaal omschrijving van de overhemden. portofino. ik heb 2 verschillende materialen ontvangen , zonder dat dat te lezen was.
Beste heer, Voor meer informatie over een artikel kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.
Pluspunten
Zeer goede website met uitstekende zoekmogelijkheden. Ruim assortiment. Exclusieve collectie. Zeer snelle en goede orderafhandeling.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken; werkelijk TOP !
Pluspunten
Pluspunten
Over de levering ben ik zeer tevreden.Binnen enkele werk dagen is de bestelling binnen. Als de retour van het bestelde net zo snel en keurig afgehandeld word ben ik dik tevreden.
Pluspunten
Keurig afgeleverd in een nette doos. Dit was de eerste keer dat wij wat hadden besteld en we zijn zeer tevreden over de producten.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle correcte levering, duidelijke website
VerbeterpuntenNog geen kunnen vinden
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.