Prijs Falke sokken op bestelling en rekening € 15,00 en op kaartjes op sokken € 13.50. Voor de rest prima wat betreft orderbehandeling en levering, zoals ook in verleden.
Beste heer, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Duidelijke webside en correcte en snelle uitvoering van bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website! Gemakkelijk te vinden. Zeer snelle en correcte levering. Prima mogelijkheden voor retourneringen(geen gebruik van gemaakt!)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette levering in goede verpakking. Makkelijk om te retourneren. Grote maten
Pluspunten
Perfekt. As good as it gets. Everytime again you can't ask for more.
Pluspunten
Geweldige service
Pluspunten
Altijd goede afhandeling en goede en netjes verpakt
Pluspunten
Zeer goed en snel met afleveren
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle afhandeling zeer goede kwaliteit van de bestelde en geleverde producten. Deze manier van kleding aan schaffen is makkelijk en geen gezeur in een winkel want negen van de tien keer hebben ze dat je zoekt niet.
Verbeterpuntenmomenteel geen alles loopt perfect.
Pluspunten
Zeer snel met verzenden. Goede producten.
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zowel het telefonisch contact als de logistiek uitmuntend
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle verzending en prima in orde
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kleding via internet bestelt, snelle levering, keurig verpakt en verzonden.
Pluspunten
5 sterren. De dames van de klantenservice zijn super!
VerbeterpuntenDe prijsstelling op uw website is nogal verneukeratief!
Wij hebben telefonisch contact gehad met de heer.
Pluspunten
Snelle levering van een goed product dat ook nog in de aanbieding was. Top!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Contact gehad met medewerkers (o.a. Diana van klantenservice) i.v.m. ruilen van jeans. Prima service!
Pluspunten
Snelle levering. Zeer goed en keurig verpakt.
Nadeel vond ik dat na de aankoop enkele dagen pop-ups van uw bedrijf op mijn pc kwamen. En niet een enkele advertentie, maar een hele serie. Erg irritant
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.