Pluspunten
Snelle levering (zoals beloofd)
VerbeterpuntenMisschien iets kleinere verpakking gebruiken (kan dan in brievenbus)
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Wij nemen uw opmerking mee voor aanpassingen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Zeer snelle levering! Top!
Pluspunten
Prima badjas verstuurd.! En volgens de beloofde tijd, in goede verpakking.!! Chapeau!! Absolute aanrader..
Pluspunten
telefonische klantenservice is perfect.
VerbeterpuntenBij blokkering bank c.q. uitval betaling, niet functioneren van systeem, van de bestelling dien ik alles opnieuw in te voeren. reisbureau D-Reizen heeft stuurt een E-mail met link om de betaling te verrichten. Bij uitval van systemen kan dan de betaling later uitgevoerd worden. De doos 30 x 40 cm is IRRITEREND groot voor de 2 pakjes onderbroeken. te groot om in linnen schoudertas te doen.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking en onze excuses voor het ongemak. Wij nemen dit mee als een verbeterpunt voor in de toekomst. Met vriendelijke groet,\ Schulte Herenmode
Pluspunten
Correcte afhandeling snelle actie.
Pluspunten
keurig op tijd bezorgd, en verpakt.
VerbeterpuntenDoos is erg opvallend en herkenbaar.
Pluspunten
snel en voordelig
Verbeterpuntenheen
Pluspunten
Perfect Goed verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Geweldige uitverkoop artikelen, fantastische kwaliteit.
VerbeterpuntenKan er niet een benoemen.
Pluspunten
alles correct verstuurd keurig verpakt hoor, TOP!
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke website met uitstekende usability. Alle benodigdigde info voorhanden zodat ik geen miskoop doe.
VerbeterpuntenStoffen zijn natuurlijk iets dat je moet aanraken. Detailopname van de gebruikte stof geeft mogelijk toch nog net dat beetje meer info. Is het ruw of glad afgewerkt
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Wij gaan bespreken of wij dit in de toekomst kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Schulte Herenmode
Pluspunten
Netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat het product niet op voorraad was
Pluspunten
Maken waar wat er op de website staat.
Pluspunten
Pluspunten
Pakje goed verpakt en netjes op tijd aangekomen.!!! SUPER!!!!!!!!!! Ga zo door.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of iets anders negatiefs te melden!
Ik heb tot heden niks ontvangen .De track and trace zegt echter dat mijn bestelling geleverd is. Mogelijk komt het omdat ik het adres van iemand anders als verzendadres heb gebruikt.Dit heb ik echter bij het bestellen duidelijk aangegeven.
Beste heer, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Schulte Herenmode
Pluspunten
duidelijk site
Verbeterpunteneen duidelijke maat tabel van borst en taille omvang en broekpijplengte zou wel handig zijn.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Bij de meeste artikelen op onze website is een maattabel beschikbaar. Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenIk vond de kleur van de ontvangen broek nogal afwijken van getoonde kleur op website
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij de beoordeling. Door over belichting is het mogelijk dat de kleuren niet altijd het zelfde zijn als op de website aangeven. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dit in de toekomst te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.