Snelle verzorgde levering in mooie doos van broek in de sale.
Zeer mooi hemd past perfect en goede kwaliteit.
De kleding die besteld is voldoet aan de verwachting en pasvorm. Een Polo besteld als wide fit en een slim fit word geleverd
Goede winkel en kwaliteit
De producten keurig verpakt ontvangen. De bestelling snel ontvangen met alle benodige papieren. Helaas 1 product moeten retourneren omdat de broek niet goed zat. Mijn betaling via CC was binnen enkele dagen terug gestort. Zeer tevreden over de service.
Uitgebreid assortiment. Snelle aflevering binnen 2 werkdagen Erg netjes verpakt
Goede kwaliteit voor een correcte prijs met een retour mogelijkheid die prima werkt
En leuke prijzen en kwaliteit
Ruime keus, ook tijdens de ‘sale’. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Bij retourneren snel geld terug. Kortom, tot de volgende keer!
Ik kocht een polo voor vaderdag. Deze bleek vlekken te hebben. Teruggestuurd en nieuwe besteld. Toen kreeg ik een mail dat de polo die ik kocht, betaalde en waarvan ik een bevestiging kreeg, toch niet beschikbaar was. Ter compensatie kreeg ik een kortingscode voor 5 euro korting, binnen de week te gebruiken. Ik probeerde de code voor identiek dezelfde polo in een andere kleur, zelfde bedrag, zelfde korting maar kon de code toch niet gebruiken. Wat een redenering... een kortingscode geven die je niet kunt gebruiken om identiek hetzelfde product te kopen waarmee het misliep langs hun kant. Dat kan je beter niets geven lijkt mij.
Ruime keuze Vlotte levering
Bestellen, betalen en ontvangen, alles loopt op rolletjes, compliment!
Geen enkele opmerking over verloop aankoop, eerlijkheid website, snelle levering, mooie stevige verpakking en last but not least de kwaliteit van het product. Voor ons een ontdekking. We komen zeker terug.
Prima producten en een zeer snelle levering.
Bestelling, levering is allemaal naar wens verlopen!
Zeer snelle levering en juiste levering informatie
Goed en netjes
Kwalitatief goede producten met een redelijk tot goede prijs. Snelle leverantie. Top bedrijf.
Snel geleverd! Retouneren is hier ook geen probleem. Super
zie boven in één zin
Bestellen,verwerken,bezorgen van kwaliteits producten is top.
Pantalon besteld, helaas was de kleur niet naar wens. Retour gestuurd, ging prima, had snel mijn betaling retour. Alles positief.
Vlotte en correcte verzending
Ik heb maat (S) en is niet overal makkelijk te verkrijgen, maar bij Schulte wel verkrijgbaar en dan ook nog vaak in de aanbieding.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.