Mooie trui besteld en ontvangen. Bruine trui van Gant mt L. Ik ben slank, 1.86 en 84 kg. Valt als regular fit maar past goed. Hou zelf meer van slim fit. Wel een mooie en goed uitziende trui.
Steeds wanneer je daar wat koopt, on line of in de winkel, blijkt on line alles te kloppen en een goede weergave te zijn van de werkelijkheid. In de winkel word je prettig geholpen. Men neemt alle tijd voor je en men probeert je niets aan te smeren. De klant is hier nog echt koning.
Vlotte levering en product komt overeen met de afbeelding op de website.
Te weinig aandacht voor “grotere” maten . Indien deze zijn “uitverkocht” Dan kun het als kleinere kort gebouwde man vergeten ! Jammer hoor!
Website is overzichtelijk, levering snel. En het kledingstuk kwam in een mooie sjieke doos, voelde als een cadeautje om uit te pakken.
Prima service, geen problemen !
Kwaliteitsproducten! Stevige verpakking indien online aankoop. Snelle levering(en).
Pierre Cardin jeans leverbaar in alle maten en modellen! Ik bestel ze graag en met volle tevredenheid bij Schulte !!
Ik ben elke keer weer tevreden over Schulte herenmode. Veel grote maten en een goede kwaliteit
Had voor het eerst een broek besteld maar bij het uitpakken kwam ik erachter dat het een gedragen broek was en opnieuw verkocht. Dat hadden ze kunnen zeggen, heb ze daarover gemaild maar geen reactie helaas.
Wij verkopen geen gedragen kleding. Retour gestuurde artikelen worden uiterst zorgvuldig gecontroleerd alvorens ze weer verkocht worden. Gedragen kleding nemen wij niet retour. We hebben contact opgenomen met de klant.
Alles ok!
Hele proces vlot doorlopen van bestellen tot afleveren. Ik vind de verpakking (doos voor overhemd) wel iets overdreven. Zou wellicht ook in papieren zak kunnen.
Schulte bevalt mij prima, ruim assortiment en snel bezorgd. Eerst nog een jasje geretourneerd omdat de maat niet goed was. Goed werd direct terug gestort
Voor een kleine en grote beurs
Fijne zaak. Goede spullen.
Echter bij deze levering was het product te groot qua maat, dus deze zijn geretourneerd.
Mooi bedrijf
Altijd snelle verzending, perfect verpakt. Deze winkel is de TOP in Nederland. Ik raad het 100% aan.
Keurig verpakt en snel geleverd. Prima produktomschrijving
Fijn om zoveel keus in lengtematen te hebben. Redelijke prijzen; altijd snel verzonden en een prima service. Vriendelijk en kundig telefonisch advies.
Ik kon nergens een trui vinden in de donkerrode kleur die ik wilde. Bij Schulte vond ik hem in de webshop . Een dag na de bestelling ontving ik de trui en hij was precies zoals in de webshop omschreven.
Alles goed
Goede prijs en prima kwaliteit. Levering was snel
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG