goede service
Snelle verzending, alles netjes verpakt.
Mooi verpakt en snelle levering top.
derde bestelling en telkens perfecte ervaring
Ik heb twee broeken besteld die snel geleverd werden. Ze voldeden niet geheel aan mijn verwachtingen en ik heb ze in de originele verpakking geretourneerd. Het retourlabel was al bijgesloten. Twee dagen daarna had ik mijn geld al terug.
Mooie producten en snelle levering.
Zie boven!
Mooie trui en goede kwaliteit
Ik was op zoek naar een Meyer broek en vond die bij Schulte Herenmode en nog in de ‘sale’ ook. Dankzij de prima bestelservice op de website kon ik de broek gemakkelijk bestellen. Via de e-mail kreeg ik de orderbevestiging en een paar dagen later de broek toegestuurd. Een prima broek in de goede kleur (dat valt vanaf een plaatje altijd moeilijk in te schatten). Een mooie aankoop dus!
Alles verliep goed. Helaas moest ik de schoenen terugsturen. De maat 48 was veel groter dan mijn andere schoenen maat 48. Ik hoop ook op eenzelfde goede verloop van de terug storting van mijn overgemaakte bedrag.
Ruime collectie grote maten
De bezorging verliep goed. Ik ontving echter een verkeerde kleur trui, of de beschrijving van de kleur op de website klopt niet, want het artikel nummer klopt wel. Ik had een zwarte trui besteld, maar een blauwe trui ontvangen. Blauwe trui was ook mooi, dus wel gehouden, maar nu moet ik nog een zwarte trui.
Precies wat getoond is heb ik voor een goede prijs snel gekregen
Ik heb bij Schulte een jas gekocht. Werd snel verstuurd en heel netjes ingepakt. Goede ervaring!
Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Wat wil een mens nog meer!
Overzichtelijke site, ben erg tevreden met mijn aankoop. Lang moeten zoeken naar een spijkerbroek die mij past, lange lengte maat en niet te strak. Bestelling kwam snel binnen en broek zit als gegoten.
Mijn nieuwe Tenson jack in MPC-extreme uitvoering online uitgezocht. Alle details waren goed weergegeven in het grote aantal (detail) foto's, en de beschrijving vulde dat prima aan. Een vraag die onbeantwoord bleef in de beschrijvingen heb ik telefonisch gesteld waarbij ik gelijk een heel vriendelijk en deskundig antwoord kreeg. Alsof ik in de fysieke winkel stond! Echt top! De jas werd in een prachtige kartonnen doos, met embleem van Schulte er fraai op aangebracht, bij mij thuis afgeleverd. De jas zelf was ook nog weer in een mooie beschermhoes met kleerhanger verpakt. Helaas bleek bij het passen dat de jas te strak zat t.p.v. de schouders / oksels. Mijn 4 voorgaande Tenson-jassen hadden allemaal de maat M! Bij het nu bestelde model was in mijn geval M helaas te klein. Dus retour gezonden. Helaas was de barcode op de retour sticker niet goed uit de printer gekomen en kon die niet worden uitgelezen. Heb de porto maar zelf betaald, het is tenslotte al mooi genoeg dat je zonder meer mag ruilen (eigenlijk retourneren, en opnieuw bestellen!). De nieuw bestelde jas, nu één maat groter (!), was er snel en die bleek super te passen. Ben er heel blij mee! Het bedrag van de geretourneerde jas is al weer op mijn bankrekening overgeschreven! Al met al een heel positieve ervaring met Schulte Herenmode!
Superblij met m’n aankoop bij Schulte Herenmode! De site is makkelijk te gebruiken en ze hebben echt toffe kleding. Mijn bestelling was snel binnen en alles zat netjes verpakt. Als ik vragen had, was de klantenservice ook heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een webshop om in de gaten te houden als je goeie herenmode zoekt.
Goede producten. Snelheid van leveren is okay.... meestal rond de 4-5 werkdagen. Retourneren en geld terugstorten gaat gemakkelijk en snel. Klant wordt keurig op de hoogte gehouden van voortgang levering product. Prima Nederlands bedrijf, waar ik graag winkel. Zo hoort het.
Prima services
Service en perfectie staan bij Schulte Herenmode op nummer 1.
Ik vind het fijn dat er voldoende keuze is in merken en grote maten.
De ene dag besteld, de volgende dag geleverd
mooie producten prima prijze snelle levering
juiste maat en print shirt ; tijdige bezorging in stevige verpakking !
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG