Fijn dat het goed verpakt wordt verzonden. Kwaliteit van bestelde artikelen altijd prima, helaas moet er regelmatig ook iets terug omdat het niet goed past, te groot of te klein maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Prima keuze en goede retourvoorwaarden. Niet goedkoop maar redelijk goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Makkelijk
Snel, precies wat in heb uitgezocht
Kijken ,klikken ,kopen en werd snel bezorgd in een fatsoenlijke nette doos zoals het hoort .
Na een dubbele bestelling werd ik keurig gebeld en werd mijn fout recht gezet.
Xxxx
Goede kwaliteit en snelle levering
ik heb mijn bestelling de 11e retour gestuurd en tot heden geen terug koppeling gehad. mvg Edward stuut
Bedankt voor uw review. Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt, maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst. We hebben uw retourzending binnen deze termijn verwerkt en u heeft inmiddels een bevestiging ontvangen. Als u nog verdere vragen heeft, horen we het graag!
Juiste product, snel geleverd, zorgvuldig verpakt
Goede producten voor een goede prijs En op snelle manier geleverd
heb eindelijk voor mij het bekende jeansmerk aangeschaft. top kwaliteit
Prettig deskundig en vriendelijk contact
Mijn favoriete merk broeken Pierre Cardin is altijd op voorraad. Ook deze keer weer besteld en correct afgeleverd . heel tevreden
Al een paar keer iets besteld. Levering telkens erg snel en bovendien netjes verpakt. Retourprocedure ook erg simpel met o.a. bijgeleverde retoursticker. Prijs/kwaliteit gewoon uitstekend en veel keus, ook uit "topmerken".
Goed bedrijf en nooit gezeur
Het is allemaal prachtig mooi, maar er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. De behandeling is geweldig en netjes. Met een hartelijke groet van Eimert de Waard.
Mijn keuze voor de kleding was prima te vinden op jullie site. Eenmaal besteld, was het snel in huis.
3 polo's besteld. Mooie collectie
Zoals het hoort
Netjes snel, in juiste maat geleverd
Heb bij toeval een winterjas van Hugo Boss in de uitverkoop kunnen kopen. Wanneer ik het pakket uitgepakt had, kreeg er tot mijn verbazing een hoes bij om je jas in te hangen. Dit noem ik nog eens service van Schulte Herenmode.
Kwaliteit van trui viel tegen.(kreukel) 1 keer gedragen en nog niet gewassen. Communicatie en verzending uitstekend.
Schulte stelt niet teleur
Voor het inkorten van de broek , moest ik ergens anders heen??????
Dank u wel voor uw bericht. Het inkorten van broeken die online zijn gekocht, is helaas niet mogelijk. Deze service bieden wij alleen aan bij de aankoop van niet-afgeprijsde broeken in onze winkels. Wilt u in de toekomst gebruik maken van deze service, dan raden we u aan om langs te gaan bij een van onze winkels. Onze medewerkers helpen u daar graag verder. Mocht u nog andere vragen hebben, dan horen we het graag.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG