altijd goed prima snelle levering goede prijzen mooi assortiment.
super bedrijf, ik hou niet van winkel inkopen dus lost het 'Schulte' op en klaar is kees ...en ik
Zie titel
Het bestelproces liep soepel, de prijs lag onder die van de concurrentie, de levering van het bestelde ging lekker snel, zoals beloofd. Dit geeft vertrouwen om er een volgende keer weer te gaan bestellen.
Een heel ruime sortering met altijd weer leuke meevallers qua prijs/ kwaliteit! Alles netjes verpakt met de juiste formulieren erbij. Goed op de hoogte gesteld van aflevertijden.
Snelle bezorging, kleding uiteraard in nieuwstaat
Vertrouwd en gaat er iets mis, het wordt altijd snel en correct afgehandeld.
Betrefy: Ralph Lauren jas Erg dunne stof, nu misschien gemaakt in China? In ieder geval heel veel minder dan een zelfde jas van dat merk die ik een aantal jaren geleden kocht.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de jas. U mag artikelen altijd kosteloos retourneren, zolang deze ongedragen zijn en de prijskaartjes nog aangehecht zijn. Bij uw bestelling heeft u een retourlabel ontvangen dat u kunt gebruiken om de jas terug te sturen. Mocht u dit label niet meer hebben, laat het ons weten, dan sturen wij u een nieuw label toe of geven wij u verdere instructies.
Een prima jas gekocht en Schulte heeft dit op snelle wijze verzonden met een keurige verpakking voor de jas en hanger. Ik vond dit onderscheidend en was positief verrast. Dank!
Kwaliteitskleding, snelle levering en retourneren geen probleem
klopt wat je besteld en als je iets terug stuurt word ook alles weer netjes en snel geregeld
Contact met de klantendienst bijzonder service gericht en prettig.
Wat ik bestelde ontving ik volledig en op tijd
Vlotte afhandeling. Goede verpakking.
Voor herhaling vatbaar.
Altijd goed, kwaliteits broeken. Ruime keuze. Snelle levering! Top!maten kloppen
Mooie spullen retourbeleid perfect
Zaken goed voor elkaar
De bestelde vest werd snel, vriendelijk en professioneel omgeruild door de medewerkster van de webwinkel. Heel fijn geregeld!
de vesten die ik besteld heb waren goed dat groene vest is in het echt beter van kleur dan op de site.
Ze doen wat ze beloven, retourneren super geregeld, geweldige zaak, prachtige jas voor mijn man gekocht.
Tevreden!
Als ik na mijn eerste contact in het verleden met Schulte Herenmode niet tevreden zou zijn geweest met de aflevering van mijn bestelling zou er door mij geen tweede bestelling meer zijn geplaatst. Tot op heden ben ik zeer tevreden over de aan mij geleverde kledingstukken. Daarnaast wil ik mijn waardering uiten voor de vlotte afwikkeling van mijn online aankopen.
Maak uitsluitend gebruik van de webstore. Ruim assortiment, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Snelle verzending en keurige afwikkeling bij zelfen voorkomende retourzending. TOP
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG