zoals gebruikelijk een zeer goede aankoop omschrijving en afbeelding correct en samenvattend zeer mooi
Kleding van goede kwaliteit en snit tegen betaalbare prijzen in ook een plus-maat.
Snelle levering en een fantastisch mooie overhemd.
Volgens afspraak binnen de levertermijn geleverd. Overhemd was splinternieuw en goed verpakt. Ook met bestellen en betalen geen enkel probleem ervaren. Kwaliteit en prijs in goede verhouding.
Goede keuze ook in grotere maten. Mooie website. snelle levering
Snelle levering en kwaliteit producten
Geen ontvangst bevestiging ontvangen van Schulte. Barcode 3sebxv0813253 Hillegom
Bedankt voor uw review. We hebben het voor u nagekeken en zien dat uw retourzending op 24 oktober bij ons is bezorgd en op 29 oktober is verwerkt. U heeft hiervan een bevestiging per e-mail ontvangen. U kunt de retourzending altijd volgen via de Track & Trace-code die op het afgiftebewijs van PostNL staat. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag!
Als ik een artikel bij Schulte, herenmode, bestel is de verpakking perfect. Tussen bestellen en de levering is deze altijd zoals aangegeven.
Altijd snel en netjes geleverd en als iets niet goed is een super retourbeleid! Een echte aanrader!
Snelle levering en goede kwaliteit kleding
Duidelijke omschrijving bij de diverse artikelen
Snelle levering en leuke Gadeur broeken. Helemaal tevreden!
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Prima keuze, prima kwaliteit en snel geleverd.
Netjes en snel verzonden. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding..
Het bestelde voldeed aan mijn verwachtingen, werd op tijd geleverd en was niets op aan te merken.
Perfecte tijd bezorging Goede verpakking Duidelijk aangegeven wat het was Dus geen retour zending Allemaal plusjes
Kwaliteit!
De website laat een vlotte manier van aankopen toe . aan goede prijs . Alleen POSTNL , dat de mooie Barbour pull moest leveren , haperde wat .
Ik heb al verschillende malen besteld altijd goed keurig verpakt Alleen verzendkosten worden soms aangerekend en soms niet? Zou graag dat de verzendkosten gratis worden. MVG. Felix Theuns
Uitgebreide collectie met kwalitatief goede producten voor een gunstige prijs. Een goed bereikbare klantenservice, klantvriendelijk en deskundig. Producten goed verpakt in stevige doos.
Snel en keurig geleverd
Bestellingen bij Schulte worden snel en correct afgehandeld, zo ook een eventuele retourzending als die overeenkomstig de spelregels wordt geretourneerd.
Winter jas besteld en was binnen 3 dagen geleverd en de wijze hoe de jas verpakt was met in een aparte stof hoes eromheen inclusief kleding haak , heel verzorgd allemaal , nog nergens meegemaakt wat mij betreft een nieuwe standaard van presentatie, top! Helaas heb ik de jas zelf wel getourneerd aa gezien de pasvorm niet helemaal naar wens was.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG