Prachtige collectie en snel geleverd top kwaliteit
Ik heb al meermaals bij Schulte gekocht! en ben ZEER tevreden hoe alles verloopt, van bestelling tot levering. Ook hoe de kleding is verpakt, zeer praktisch en doordacht. Zal klant blijven.
Ik had een zwarte polo besteld volgens de website, bleek in de praktijk antraciet te zijn,
Geen melding van uitgestelde levering waardoor ik te laat de zending binnen kreeg en niet ergens anders het had kunnen bestellen om toch het op tijd binnen te krijgen
Op 29-7 om 16:25 uur heeft u een e-mail ontvangen dat de artikelen van de leverancier moeten komen en het daarom langer duurt met de levering. Misschien is het in uw spam terecht gekomen? Wanneer een artikel nabesteld moet worden bij de leverancier krijgt de klant hierover altijd bericht per e-mail.
Nette snelle levering en de producten Zijn gewoon top
Prachtige trui van hoge kwaliteit. Goed verpakt en snel geleverd.
altijd tevreden met jullie
een foutje verkeerde adres op de verpakking ben zelf moeten uit zoeken waar mij pakket zich bevond ik heb het juiste adres door gegeven maar de verzender heeft het verkeer adres op het pakket geplaatst zodat de bezorger nooit tot bij aan de deur geweest heb wel drie bij post NL gebeld en de hebben mij gezegd het geleverd wordt op Nieuwstraat 35 Heusden-Zolder maar ik woon in de Kiewitstraat 35 heb tegen post NL gezegd en dag daarna hebben het pakket geleverd die pot in Houthalen en ik ben het daar gaan afhalen Groeten
Zomerjas werd heel goed geleverd incl hanger en travelbag. Keurig gedaan.
Fijn winkelen in grote maten.
Men heeft een ruim aanbod aan kleding voor mensen met een grote maat (ook van bekende merken). De kwaliteit is goed. Als je iets besteld via de webshop wordt dit conform opgave geleverd en is het stevig verpakt. Ook retourneren is gemakkelijk. In de winkel wordt je prima geholpen.
Gewoon goed in prijs kwaliteit en levertijd
2x colbert gekocht op tijd geleverd, maar vooral zo goed verpakt, keurige doos en ook nog eens in een kostuum-hoes.
Goede kwaliteit, snel geleverd
Top ervaring, kom zeker (weer) terug
Had een paar schoenen besteld. Helaas waren ze te groot en hadden ze mijn maat niet meer. In de doos zat een handige bon waarmee ik de schoenen gratis terug kon sturen. Na ontvangst van de retourzending werd het aankoopbedrag binnen de kortste keren teruggestort op mijn rekening. Prima service!
Voor de 2e keer iets besteld bij deze webshop. Heel netjes in doos verpakt.
In het verleden onderbroeken die vlug inscheurden. Net geen garantie meer. Ook geen tegemoetkoming.
Snelle levering van de producten
Snel geleverd.
Keurig gecommuniceerd en verzonden.
Snel geleverd. Mooi verpakt.
100% vertrouwen in Schulte Herenmode. Mooie collecties en geweldige service!
Komt afspraken na
106-110 Hoofdstraat