ik koop al lang bij jullie en vind het een super en goede leveringen
Doen nooit moeilijk met bestellingen wordt keurig aangeleverd en mooie kleding! Top winkel
Als lange man ben ik heel blij met de collectie van Schulte, mooie merken met lengte maten. Daar komt bij dat deze mooie kleding stukken ook nog regelmatig in de uitverkoop gaan. De webshop is gewoon goed, snelle verzending en goed verpakt, heel praktisch omdat ik zelf niet in de buurt woon.
Ik heb mijn vertrouwde merk en maat van overhemden snel en makkelijk kunnen selecteren.
Snelle service,keurig verpakt en kwaliteits truien geleverd. Zeer blij mee!!!!
Snelle levering. Veel keus. Vertrouwd gevoel. Levering vanuit eigen magazijn. Retourbon aanwezig en ook geen zorgen omtrent retourbetalingen. Verder zoeken? Hoeft niet. Vandaag nog gebeld omtrent een bepaald kledingstuk, die ik niet op de site kon vinden. Gaan ermee aan de slag of zij die konden leveren.
Snelle levering, aardige mensen en geen gezeur met retour brengen als de maat niet goed is. Bestel er graag!!
Kleding online kopen bij Schulte Herenmode verloopt altijd prima. Ruime keuze op gebruiksvriendelijke website, goede kwaliteit en regelmatig mooie aanbiedingen. Leveringen gaan snel, en als het niet naar wens is dan gaat retourneren en terugbetalen eveneens snel. Kortom: Uitstekend!
Mijn bestelling kwam binnen twee werkdagen, goed verpakt in een stevige doos binnen. Het kledingstuk dat te groot bleek, deze kon eenvoudig en kosteloos retour worden gestuurd. Retour formulier was met de bestelling meegeleverd.
Zie hierboven.
Ruime keuze aan merken, goede service, overzichtelijkheid en zeer vriendelijke manier van bestellen en retourneren.
Meerdere producten besteld. Een bleek al na een dag dragen kapot. Gelukkig snel een nieuwe gekregen. Fijne service
Ik heb hier een shirt besteld van Paul Red. Mooie kwaliteit en een snelle levering.
Makkelijk bestellen, snelle levering en makkelijk retour. De afwikkeling van retour wordt ook snel verwerkt. Service zoals het hoort bij online verkopen !
Rustig met oig voor kwaliteit
Prima verzorgd
Dus meteen nog eentje besteld... :)
Mooie zomerjasje. Want hij is licht en niet dik. Dunnetjes als tussen jas.
Mijn volgende product zal zeker weer door Schulte Herenmode geleverd worden.
Goede klantenservice
Geweldig ervaring van aankoop tot levering, heel snel geleverd en product was naar verwachting.
Online bestellen, de kleren keurig ingepakt afgeleverd in een stevige doos. Maten en lieten inorde.
Een mooie trui van een uitstekende kwaliteit, Snel verstuurd.
De jas werd heel snel geleverd. Hij was precies als op de website gepresenteerd werd. Hij is mooi verpakt met hanger in een kledinghoes. Perfect.
Vlotte levering van prima nachtmode in een keurige verpakking
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG