Tevreden klant
Hetgeen ik zocht was op voorraad en werd snel verzonden.
Ik koop al mijn broeken online bij Schulte. Al jaren. Mooie jeans en pantalons voor langere mannen. Uitstekende klantenservice. Heel tevreden.
bestelling niet ontvangen .
Helaas is het mis gegaan bij PostNL en is uw pakket vermist verklaard. Wij hebben u op 14 juni opnieuw het bestelde artikel toegestuurd. Op 15 juni is uw bestelling bij u bezorgd.
Een zaak waar je als internet klant wordt behandeld zoals het hoort! Gewoon oké zonder problemen. Pluim!
De portemonnee werd redelijk snel geleverd. De doos was groot genoeg voor 20 van die portemonnees. Ik heb hem laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt. Jammer dat dit zo ver weg was. Maar daar heeft Schulte geen invloed op, neem ik aan. Door registreren heb ik drie jaar garantie op mijn Secrid portemonnee. Hij bevalt prima.
mooi ingepakt
Ik koop regelmatig bij dit bedrijf. Keurig op tijd verzonden en met zorg verpakt. Telefonisch contact verloopt prima en een probleempje wordt netjes opgelost.
Levering bij ophaalpunt terwijl we thuis waren. Gebrekkige verwittiging voor ophalen Product voldoet niet aan de verwachtingen Vraag: geld terug
Het spijt ons te vernemen dat u een slechte ervaring heeft gehad met de bezorging van uw bestelling door PostNL. We begrijpen dat het ongemakkelijk was dat zij niet duidelijk hebben aangegeven wanneer het pakket kon worden afgehaald. We zullen uw klacht hierover doorgeven aan PostNL. Graag willen we u laten weten dat uw retourzending op 13 juni is verwerkt. U heeft een e-mail ter bevestiging hiervan ontvangen. Als u nog verdere vragen heeft of als er iets anders is waar we u mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.
Correcte verwerking van zowel eerste levering alsmede de verwerking van retouren
Zeer tevreden.
snelle levering keurig verpakt
Correcte service
Prima levering en geen opmerkingen.
Helaas was de maattabel niet in overeenstemming met het bestelde, dus ik had het op de gok besteld. Bleek helaas toch kleiner dan de tabel, die was niwt uitgebreid genoeg. Maar krijg keurig mijn geld terug en geen kosten op verzenden, iets wat niet alle leveranciers doen. Koop vaak hier fijne kleding en meestal gaat het goed, vandaar de tien.
juiste levering op tijd.
Perfect goed. Netjes verpakt en op tijd zoals aangegeven.
Goede service, en grote maten voor elk wat wils
Kleding van zeer goed kwaliteit, snel geleverd en bijzonder goede service
Goed en snel en heel netjes verpakt!
Altijd correct verpakt, nog geen verkeerde maat of kleur ontvangen. Plus de achteraf betaling bevalt ons goed.
Snelle levering, netjes verpakt alles.
Uitstekend verpakt
Snel van zenden en uitstekend in de afwikkeling van een retourzending
Online bestelling: Correct en vlot behandeld. Netjes verpakt; met retour etiketten, heel attent! Goed op de hoogte gehouden tijdens het bezorgings proces. Een van de winkels ga ik zeker bezoeken.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG