Maar 1 aanmerking en dat is de aanduiding van slim fit bij kleding. De kleding die ik ontving en was aangeduid als slim fit was gewoon regular fit.
aankoop en de daar bij behorende administratieve activiteiten zijn prima verlopen. Helaas heb ik het artikel moeten terugsturen maar ook dat liep vooralsnog prima.
Snelle levering.
1 artikel lag elders dus ik verwacht dat ze er 1 pakket van wilden maken i.v.d. Dat groene gesukkel. Naah, komt het eerste artikel nog eerder dan de rest… Passen, dragen en na 3 dgn zakt het uit. De rest willen we niet, komt toch na 2 wkn. Terug ermee. Beter jullie Best doen, graag. Dank u en Succes
Bedankt voor uw review. We hebben uw bestelling nagekeken en gezien dat twee van de drie door u bestelde artikelen bij de leverancier besteld moesten worden. Het artikel dat direct leverbaar was, hebben we naar u verzonden. De andere twee artikelen zijn verzonden zodra we ze van de leverancier hebben ontvangen, wat kan leiden tot vertraging. Als u een klacht heeft over een ontvangen product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].
Betrouwbare, overzichtelijke, veel keuze, vlotte bezorging!!!
Afspraken keurig nagekomen en retour binnen paar dagen volledig afgehandeld volgens afspraak
Supernette verpakking!! Broeken besteld maar helaas niet de juiste maat . Retourzending ook prima verlopen. Alles keurig netjes en snel afgewikkeld. Complimenten!
Lekker vlot geleverd en een mooi product.
Alles is prima, alleen een account aanmaken met wachtwoord is nog steeds niet gelukt. Ook na correspondentie over en weer niet gelukt. Dat is jammer maar voor de rest werkt alles prima. Als de account had gewerkt zou mijn beoordeling 10 zijn.
Mijn voorraad polo’s weer aangevuld met Portofino shirtjes. Altijd goed en voor een redelijke prijs.
Goeie site, makkelijk bestellen en snelle levering.
Nogmaals zeer klantvriendelijk, maar wel hoge prijzen.
Schitterende collectie met enorme keuze en de verpakking is Koninklijk!
Mooie verpakking en snelle levering
Na bestelling keurig op tijd de bestelling ontvangen. 1 artikel retour gestuurd en snel een bevestiging ontvangen. Doorgaans is de terugbetaling ook snel afgehandeld.
zeer prettig.
Hele mooie kleding in grotere maten,genoeg keuze. Snel geleverd en mooi verpakt.
Tijdige levering en keurig verpakt
Goede kwaliteit voor een zeer goede prijs.
Hele ruime keuze voor een wat grotere maat. Prachtige merken.
Correcte afhandeling
Goede kwaliteit en snelle verzending.
Zéér klantvriendelijk & veel deskundigheid op het gebied van kleding.
Pakket was er snel. Broek zat goed. Kon iets langer, maar mijn man is wat langer dan de meeste mensen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG