Goed maar verzendkosten bij een bestelling van ca. €500 overdreven. 1 item geretourneerd ivm kleur. Retourontvangst nog niet geregeld.
Prachtige kwaliteit, bestelling binnen 2 dagen in huis. Medewerking bij verrekening korting achteraf.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Schulte Herenmode. Ik bestel er regelmatig iets en dat pakt altijd goed uit.
Een jas gekocht. Zeer netjes verpakt en snel geleverd.
het bestelde is correct snel en uitgevoerd
Ik had eerst gebeld met de winkel in Hillegom voor nadere informatie over de soort stof van de pyjama's. De medewerker heeft de betreffende pyjama opgezocht om mij hierover te informeren. Vrienelijk en service gericht.
Wat we besteld hebben is precies wat geleverd is
Jas besteld. Keurig op tijd geleverd met hanger en stofhoes! Zoals het hoort!
Snelle verzending. Prachtige kwaliteit, product zoals omschreven, maat komt overeen. Zeer tevreden.
Uitstekende levering en blij met Ledub overhemd, is de 3e inmiddels via Schulte
Heb de eerste aankoop bij u bedrijf, als prettig ervaren.
Ben altijd weer blij als de bestelling netjes en op tijd wordt bezorgt.
Altijd prima, Keurig geleverd en indien nodig is het retourneren ook prima geregeld.
Al vaker bij Schulte kleding gekocht. Altijd naar volle tevredenheid. Prima kleding en uitermate snelle en keurige levering,. Zelf wel fan van het merk portofino. Nu twee prachtige truien met rits gekocht. Zitten heerlijk en ook na het wassen van de trui blijft de kwaliteit optimaal. Kleding is wel aan de prijs, dus ik koop meestal als er een aanbieding ligt. Dat scheelt soms wel 25-30%. Prima kledingzaak
Voor de eerste keer 3 overhemden korte mouw (Ledub en Portofino) online besteld bij Schulte Herenmode. Voor kleding vind ik dit toch ook altijd spannend, want je weet niet wat de kwaliteit is, hoe het zit, of het goed staat en of de maat juist is. Maar gelukkig was dit allemaal goed. Perfecte overhemden op basis van goede foto’s, goede omschrijving en de juiste maattabel. Ook zeer goed verpakt en mocht er iets niet juist zijn geweest, duidelijke omschrijving en retourbon bijgevoegd,
Precies wat ik zocht en snelle verzending
Precies wat ik zocht en het werd snel geleverd.
2x poloshirts besteld en bijzonder snel geleverd in een prachtige doos van Schulte.
Schoenen besteld
Het slip-over zit iets aan de ruime kant, de volgende keer neem ik de andere optie. Overigens is het kledingstuk heel goed te gebruiken en stuur ik het niet terug. Met vriendelijke groet, R. Lippens
Makkelijk te bestellen online en snel geleverd.
Vlotte levering en mooi en goed verpakt.
Prima webshop, gemakkelijk met bestellen en duidelijke terugkoppeling wat betreft de levering
Mooie spullen,snelle levering, mooie verzending.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG