goede service

fijne grotere maten voor mannen niet overal verkrijgbaar.

Subliem

Prachtige jas met sublieme service!

aflevering ronduit slecht

de bedoeling als je online besteld is, dat je de goederen ook aan huis geleverd krijgt, niet dat je 10 km verder in een goor etablissement uw levering moet gaan halen, dan kan je evengoed naar een kledingzaak gaan . Nooit problemen mee geweest, nu wel.

• Kwaliteit

Mooie kleding, snelle levering, makkelijke retour

Altijd goed

Nog nooit problemen gehad bij Schulte ,pakje op tijd en retouren geen probleem

goede service

Service

• Kwaliteit

Snelle bezorging van de bestelde kleding. Heel blij mee.

De bestelde kleding voldeed precies aan het geen dat zichtbaar was op de site. Na het bestellen werd de kleding vlot bezorgd met een duidelijke track & trace. Kortom: een tevreden klant!

• Kwaliteit

Top kleding, top verpakt.

Bij Schulte krijg je wat je verwacht.

• Kwaliteit

Prima bedrijf levert zoals afgesproken en bij retourneren snelle afhandeling.

Erg blij met Schulte herenmode er zijn niet zoveel mogelijkheden voor mensen een maatje meer. Zeker niet in de betere merken.

• Kwaliteit

Behulpzaam bij vragen, snelle levering en niet geheel onbelangrijk ze hebben grote maten.

Goed geregeld

Altijd alles netjes verzorgd en als iets retour gaat is het ook nooit een probleem.

• Kwaliteit

Grote collectie en fantastische service!

Twee dagen na mijn bestelling van een colbert bleek er een lentedeal actie te zijn waarbij ik een korting op mijn bestelling misliep. Na contact met de klantenservice is het kortingsbedrag alsnog teruggestort. Topservice!

Snel en correcte afhandeling

Tevreden over eerste aankoop

• Kwaliteit

het was allemaal in orde goede kwaliteit

Prima winkel ! Veel keuze

Prima !

Goede levering

Altijd correcte levering

• Kwaliteit

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Alles perfect, behalve dan dat het niet in de pakketten automaat van PostNL werd geleverd zoals afgesproken, waardoor ik toch weer naar een winkel moest om het af te halen. Weet niet of dit de schuld van Schulte is of van PostNL.

• Kwaliteit

Vlotte levering en soepele afwerking van betaling.

Positief is de snelle verwerking van de order en de vlotte verzending. De afdeling klantenservice hielp mee aan een soepele afwerking van de betaling.

• Kwaliteit

Prima website, overzichtelijk en ruime keus!

Het bestellen en afleveren gaat vlot. De maat is soms moeilijk omdat per artikel de maten verschillend vallen. Zo heb ik maat 50 maar de overjas maat 50 viel gewoon te klein, das jammer want dan moet ik hem weer terugsturen en opnieuw bestellen. Ik weet niet goed hoe je dat moet oplossen. de kwaliteit van de gekochte artikelen is top!

• Kwaliteit

Niet zo'n goede beurt van Schulte, zie onderstaande tekst

Ik heb de jeans teruggestuurd omdat het model volgens mij niet de broek betrof die ik via de web-site had besteld (zie mijn aantekening op de retourbon) En de door u geleverde broek was volges mij ook nog een tientje goedkoper en in ieder geval klopte de kleur niet met de info van de site. En tot nu toe (4/4) heb ik mijn geld ook nog niet terug ontvangen, al met al niet zo'n erg goede beurt van Schulte ! vr gr PeterEenshuistra

geweldig!

snel, goed verpakt en betrouwbaar!

• Kwaliteit

Kwaliteit van artikelen, bezorging en service is van hoog niveau.

Zie boven

top service

uitgebreide collectie, voor ieder wat wils en een goede afleverservice

Xxxxxxxx

Xxxxxxx